Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon létezik első látásra szerelem?
Letezik!:)
En pl mar akkor szeremes voltam a mostani baratomba amikor csak neten beszeltunk ereztem h o az igazi:) Talalkoztunk 1eve egyutt vagyumk
Igen,ezt komolyan mondom h létezik szerelem első látásra. én megláttam egy bizonyos férfit,és egyből tudtam h ő életem szerelme. már évek óta,és örökké. a lényeg h később mikor megismeritek egymást,jól kijöttök felvidit,stb...
de...
ami neked van az tuti nem igazi szerelem,csak vágyodás maga az érzés után.épp olyan hangulatban voltál,h befolyásolható vagy ilyen téren,tb-n láttam h a nőknek vannak olyan periodusai minden honapban,mikor jobban rávehető "ilyenre".szóval a tied csak plátói,és én már látom előre h ha meg is ismerkedtek akkor is csak barátok lennétek. ne aggodj majd elmulik,látsz vki mást ,majd az után vágyodsz.
addig is élvezd ki mert szerintem ez is izgalmas az életben,sóvárogj csak az is jó,én is szoktam. amugy mi a horoszkopod? mert általában a nyilas olyanok,h lövik a nyiljaikat és mindig könnyen szerelembe esnek. :)
6.)pontosan nem tudom olyan 20 és 25 közé saccolnám
én pedig 18 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!