Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha utál akkor mért próbál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha utál akkor mért próbál a közelemben lenni?

Figyelt kérdés
Mostanában olyan mintha kerülne vagy rám se néz, inkább össze vissza tekinget, mint egy zavart elméjű mikor észrevesz (annó elég sok szemezés volt és nem kapta el a fejét egyszer sem). Akkor néha meg mért próbál közel lenni hozzám? Pl. vonaton is többször volt hogy mellém ült holott volt máshol is hely. Ilyet miért csinál valaki utálatból??

2014. aug. 16. 19:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Most... most mi van?
2014. aug. 16. 19:51
 2/10 A kérdező kommentje:
nem tudom mi lenne? sztem értelmesen tettem fel a kérdést, de ha valami nem világos akkor kérdezz rá
2014. aug. 16. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem fél, hogy rátámadnál ilyen kérdésekkel.
2014. aug. 16. 19:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Hihetetlen amúgy, hogy ezen az oldalon az ember kiír egy kérdést és szeretne normális választ kapni, mert lehet éppen mással is történt már ilyen szval van tapasztalata és a hülyeségeket kapom meg. Ez fantasztikus
2014. aug. 16. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Oké, itt jönnek a kérdéseim:

- Ki ez az ominózus "ő"?

- "Ő" csaj, vagy srác?

- Te csaj vagy, vagy srác?

- Hány éves vagy, és "ő" hány éves?

- Miből gondolod, hogy utál? Valami sztorit dobhatnál, hogy tudjuk. (ha nem publikus, akkor ki se írd a kérdést)

- Ennek az utálatnak és közel levésnek mi köze ahhoz, hogy kerüli a szemkontaktust?

Kezdetnek ennyi lenne.

2014. aug. 16. 19:55
 6/10 anonim ***** válasza:

hülyén tetted fel a kérdést.

értem, hogy te érted, hogy mit akartál vele.

2014. aug. 16. 20:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Először is abból gondolom hogy utál, mivel ezzel hogy néha próbálgat kerülni, vagy rám se nézni én ezt veszem le. Ő lány egyébként. A sztori meg annyi hogy ő a kiszemeltem, és tényleg kíváncsi lennék hogy mit jelenthet ez a fajta viselkedés mert még ahogy írtam régebben elég sokat néztük egymást meg ilyesmi,aztán meg néha olyan van hogy mintha észre se venne,vagy ha észrevesz akkor eléggé zavartan össze vissza nézeget, ami elég feltűnő. aztán a következő alkalommal meg ott van ahol én, megpróbál a közelemben lenni. Tudom hogy kicsit zavaros amúgy, de én ezt nem igazán értem, sztem eleve kizárhatom hogy esetleg tetszenék neki mert akkor ezt nem játszaná nem?
2014. aug. 16. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Haladunk, ez már egész érthető. Hány évesek vagytok? Ez is kérdés volt.
2014. aug. 16. 20:07
 9/10 A kérdező kommentje:
sztem a kor tök mindegy, nem általános iskolába járunk és nem is középbe :D mondjuk azt hogy fiatal felnőttek vagyunk... habár ha az ő viselkedését nézem ez eléggé ovis néha
2014. aug. 16. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:
sztem lépjél konkrétan fel,hogy tetszik neki, ha még aktuális a kéréds
2014. aug. 19. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!