Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szándékosan húz le a barátnőm, vagy segíteni próbál?
Nem sokkal az után, hogy osszejottunk, kidobtak konkretan otthonrol...
A baj csak az, hogy en mar akkor is fontolgattam, hogy valtanom kellene. De konkretan megmentett a hajlektalansagtol, vagy hajlektalanul alberletben elestol, es belevagtunk egy olyan tervbe, hogy felujitunk egy ures reszt naluk otthon, ahol a csaladja nem szol bele az eletunkbe.
Eddig 300 ezer forint van a kulon lakasban, ennek a harmadat o, harmadat en, harmadat rokonai fizettek. Anyagilag nyilvan nem lehuzas mert itt vagyunk 3 honapja es ha tenyleg kozos lakast szeretne kevesebbet fizetek ha kesz mint egy alberletben.
Viszont mi van ha csak arra var h elkeszuljon aztan ugyanugy kidob mint a szuleim? Nem tudhatom.
"Viszont mi van ha csak arra var h elkeszuljon aztan ugyanugy kidob mint a szuleim? Nem tudhatom."
A válasz benne van a kérdésben. Nem tudhatod.
Erre ne vegyél mérget. Bármikor, bárki kidobhat. Vagyis, próbáld meg anyagilag megalapozni a saját életed.
Hány éves vagy egyébként? A szüleid miért dobtak ki?
"De miért kételkedsz benne? Nem jó jel, ha ez a kérdés felmerült benned. Te is költöttél a közös házra, nem hiszem hogy kidob."
Éltél már együtt bárkivel?
Amúgy a kétely normális. Akiben egyáltalán felmerül az, hogy ilyen szinten vakon megbízzon bárkiben (akár párjában, akár szülőjében, barátjában, bárkiben), az meszet evett. Az, hogy felmerült benne a kétely, az nem rossz jel, hanem a józan ítélőképesség jele.
Attól, hogy költött a közös házra, még bármikor kidobhatják, sőt, erőteljesen kétséges az is, hogy a pénzt valaha viszont látja. Egyik női ismerősömet a pasija kb. 5 év után dobta ki, addigra a csaj több mint 1.5 millió forintot ölt bele a srác lakásába. Semmi jogi fogást nem lehetett találni a srácon, amivel ezt az összeget vissza lehetne követelni. Csak korrektség kérdése, hogy ebből a csaj mennyit fog még vissza látni!
22 vagyok. Azert ketelkedek, mert egyre kevesbe hallgat ram = nez ferfinak ebbol meg mi kovetkezik??
E
"egyre kevesbe hallgat ram = nez ferfinak ebbol meg mi kovetkezik"
Tehát egy nő akkor néz férfinak, ha azt csinálja, amit mondasz? Remélem kidob, és az utcán végzed!
21/F
"En meg azt veszem eszre magamon, hogy epulok le."
Ezt hogy érted, kezdesz alkoholista lenni?
20 ezres szobabérlés hol? Az akkor valami vidéki lyuk lehet, vagy nagyon rossz környék... Én Budapesten egyetlen egyszer tudtam 20.000 forintért szobát bérelni, az is 12nm volt, és dugnom kellett cserébe egy csajt!
Iszonyat drága lett az élelmiszer? Én nem vettem észre, hogy az elmúlt hónapokban drasztikusan emelkedett volna. Szerintem már egy éve is ilyen drága volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!