Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HotChoc kérdése:

Hogyan fogadjam el magam végre, ha ezt mondta?

Figyelt kérdés
Egyszer megkérdeztem a barátom, számára mekkora az ideális mellméret. Azt mondta, hogy az enyémnél "azért valamivel nagyobb". Innentől kezdve teljesen meggyűlöltem a kinézetem és képtelen voltam elhinni, amikor ezután azt állította, hogy nem mondott igazat és teljesen megfelelek neki ekkora méretekkel. Szeretnék neki hinni, de aztán, ha meglátok egy tényleg nagymellű lányt, eszembe jutnak a szavai és újra rondának látom magam. Mit tehetnék ez ellen?
2014. aug. 15. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért viccelt volna, ha te megkérdezted a véleményét? Istenem, már a gyerek sem tudja mit mondjon, jön itt ilyennel, hogy fogalma sincs miért mondta, mert itt hisztizel neki, mikor csak megmondta neki milyen az ideális... hát persze, hogy azért mondta mert te megkérdezted mi neki az ideális... te komolyan hü lye vagy :D
2014. aug. 15. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Mekkora a cicid? Ha a tiéd sem pici, akkor a barátod telhetetlen.
2014. aug. 15. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
elhiszem, hogy rosszul eshet, de akkor meg mi a fenéért kérdezed meg, mikor te is tudod, hogy sok a valószínűsége, hogy nem azt mondja, hogy a te méreted az ideál neki?
2014. aug. 15. 20:02
 14/15 A kérdező kommentje:

Csak valahogy felmerült a téma és kíváncsi voltam. Nem az esett rosszul, hogy nagyobb az esete, hanem hogy akaratlanul is megutáltam tőle magam, mert úgy érzem, nem tudom neki megadni. Azt pedig, hogy vicc lett volna, azután vetettem fel, hogy azt mondta, nem gondolta komolyan, kedves 11-es.

12-es: 75D.

2014. aug. 15. 20:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerinted rendben van, hogy a saját önértékelésedet attól teszed függővé, hogy épp akkora melleid vannak-e, mint amit a barátod, vagy bárki más ideálisnak tart?

Valóban van okod ezért utálni saját magadat?

Te azért szerettél bele, és azért vagy vele, mert ő minden szempontól az ideális, tökéletes férfit testesíti meg?

Ha meghallgatsz egy tanácsot, soha ne kérdezz meg senkitől olyat, amivel kapcsolatban nem szeretnéd tudni, vagy nehezen tudod elviselni az igazságot.

Feltettél egy kérdést, a barátod őszintén válaszolt rá.

Hazudhatott volna, becsaphatott volna, hogy te jobban érezd magad, és ahogy sok férfi tette volna a béke és a saját nyugalma érdekében.

Szerinted hány olyan lány van, akinek a melle a tiédnél "azért valamivel nagyobb"?

Szerinted a barátod miért hozzád vonzódott, miért beléd szeretett beléd és miért veled van, nem valaki mással?

2014. aug. 15. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!