Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefeküdtem egy fiúval, és azt mondta közben, hogy szeret, pedig van barátnője?
Szerelmes vagyok a fiúba, május óta, akkor alakulgatott is köztünk valami, de ő azt mondta, hogy ősszel úgyis elmegy egyetemre, nem lenne értelme, de nagyon jóban maradtunk.
Neki lett egy barátnője közben.
Tegnap iszogattunk a fiúnál társasággal, én ott aludtam, mert messze lakom, és mikor elment mindenki, a konyhában nekem esett, és egész északa szexeltünk...és közben az mondta, hogy szeret.
Reggel pedig mentünk a dolgunkra, mintha mi sem történt volna. Mit tegyek?
17L (20F)
Nem szeret. Azt csak úgy mondta.
Azt mondod, veled nem jött össze, mert ősszel egyetemre megy, de látod, közben más lánnyal összejött, ott nem akadály ez az egyetem. :(
Ha szeretne, akkor veled jött volna össze, nem másik nővel.
#14 vagyok.
Nem tudom, miért pontoztál le. Nem bántani akartalak, de attól továbbra sem tudom azt kiolvasni a soraidból, hogy igen, szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!