Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem beszél annyit, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem beszél annyit, mint mással?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki amúgy nagy szószátyár, mindig a leghangosabb, de velem valahogy mégse tud beszélni..Nekem nagyon tetszik, azt hittem én is neki, mert sokat kedveskedik, de ha kettesben vagyunk sokszor fordul elő, hogy nem beszél, nem reagál arra amit mondok, csak esetleg mosolyog egyet. Telefonon néha sikerül, volt már hogy egy órát is beszéltünk, de néha ott is csend lesz. Mit csináljak, miért van ez?? Nagyon bánt, nem tudom ilyenkor mit tehetnék.. 16 l
2014. aug. 15. 12:20
 1/1 anonim ***** válasza:

1. Vagy zavarban van mert tetszel neki

2. Vagy nagyon nyomulsz, és ez nem tetszik neki

Írhattal volna többet is, például az ő korát, hogy ismerkedtetek meg, ki kezdte a barátkozast

2014. aug. 15. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!