Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbált már megütni de azt mondta nem érek annyit mert utána neki lenne lelkiismeret furdalása. Úgy beszél velem mint egy darab ronggyal. Nem tudom elengedni mert már csak ő maradt nekem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Együtt vagyok a vőlegényemmel már 2 és fél éve. Együtt lakunk és a kapcsolatunk már nem olyan mint volt. Imádom, szeretem nagy szükségem van most rá mert 2 hónapja meghalt az apukám. Az anyukájával egyáltalán nem jövök ki mindig ordibál velem és a barátom hagyja mindent úgy csinál ahogy az anyukája akar. Befolyásolja és ellenem hangolja nem tudok ez ellen tenni semmit se és tudom, hogy most is az anyukája hatása alatt van. Az anyukája kritizál ahogy kinézzek azt mondja ő sokkal csinosabb mint én. A barátommal amikor megyünk ruhát venni és másnap megyünk az anyukájához és mondjuk mit vettünk mondja,hogy neki is kell egy szexi ruha és akkor a barátom mondja, hogy most vettem egyet és úgyse veszem fel majd elviszi neki de engem meg se kérdez. Elegem van ebből és a barátom ami van pénze azt az anyukájának adja mindet ez már túl sok és nekem mindig kuss van.2013. aug. 25. 13:51
3/10 anonim válasza:
Inkább lennék egyedül, mint egy ilyen barommal. Mi az, hogy nem érsz annyit?! Ez nevetséges, attól még, hogy csak ő maradt, egy ilyen ember mellett akarsz élni?
4/10 anonim válasza:
ha nem rágod ki magad ezen családból de izibe, szívás lészen a te osztályrészed míg el nem ragad az Úr
5/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de a vőlegényed egy kisfiú még, aki az anyjához van ragadva. Hagyd el, szerintem, jó dolga lesz majd az anyucijánál. Hosszú távon magadat kínzod vele. Édesapádat sajnálom, részvétem. "Sok sikert" a trauma feldolgozásához, nekem is meghalt az anyukám, tudom, milyen érzés ez.
Tényleg, ne szúrj ki magaddal... Lépj...
6/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok egyedül maradni és megölne a féltékenység. Tisztára hülye vagyok. De nincs rajta kívül senkim.
2013. aug. 25. 13:58
7/10 anonim válasza:
Hát, akkor még rosszabb lesz neked. Te döntesz, mit választasz, majd látod te is. Azért lenne érdemes megfontolnod amit írunk, mert mi objektíven, kívülről látjuk a problémád.
De te tudod...
8/10 anonim válasza:
tudodmit, birka vagy, jobb ha maradsz. aki lábtörlő alkat azt előbb-utóbb úgyis mindenki lábtörlőnek használná, vagy seggtörlőnek amit utána lehúz, szal legjobbakat
9/10 anonim válasza:
Akkor szenvedj szépen, ha ennyire ostoba és gyenge vagy! De akkor minket is hagyjál békén az ilyen kérdéseiddel...
10/10 anonim válasza:
meg is érdemled a sorsod! Csak akkor viseld emelt fővel és ne ríjjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!