Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csodálkoznak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak, hogy a nők válogatnak, ha a férfiak nagy része válogatás nélkül próbálkozik mindenkinél?

Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 10:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

dolgozik a méreg, hagyd rá kérdező...

Egyszer csak belátja, hogy van élet a gyakorin sírás után..

És utána, hogy fog hiányozni... :DD

2014. aug. 15. 11:00
 12/27 anonim ***** válasza:
Én olyan férfi vagyok, aki megválogatja a baráti körét, így azt is, hogy nőknél kezdeményezzek-e. Eredmény: 1 db fél éves udvarlás a 24 évem alatt, ami alatt szépen kihasznált és hülyének nézett az illető csaj. Azt ugye nem kell említenem, hogy a végén kikosarazott...? Lehet, hogy inkább pont, hogy válogatás nélkül kéne csinálni, de az nekem nem menne.
2014. aug. 15. 11:01
 13/27 anonim ***** válasza:
Az a vicces, hogy szentül meg van győződve arról, hogy tényleg a testalkata miatt nincs senkije.
2014. aug. 15. 11:02
 14/27 anonim ***** válasza:
12-es: Csak akkor megy a válogatós-módszer, ha van elég emberismereted.
2014. aug. 15. 11:03
 15/27 anonim ***** válasza:

14-es, van emberismeretem, a nőket viszont lehetetlen kiismerni szerintem.

Csak egy példa: élőben full flörtöl, magától felhozza a szex témát, hogy így hiányzik neki meg úgy. Ugyanakkor facebookon meg olyanokat ír, hogy nem akar semmit meg ilyesmik, lekoptatós szövegek. Most kérdem én, én vagyok a hülye, hogy nem értem meg, ezt miért kell csinálni, vagy mit is akart?

A végén annyira az agyamra ment a sorozatos önellentmondásaival, hogy eszméletlen.

2014. aug. 15. 11:07
 16/27 A kérdező kommentje:

# 15

Ezért nem neten kell beszélni;)

2014. aug. 15. 11:08
 17/27 anonim ***** válasza:
Na jó ,de amikor nem találkoztunk, akkor a netre kellett hagyatkozni, a telefon elég drága mulatság. Ez amúgy sem kifogás szerintem.
2014. aug. 15. 11:10
 18/27 A kérdező kommentje:
Dehogy muszáj. Minek, hogy egymásra unjatok?
2014. aug. 15. 11:12
 19/27 anonim ***** válasza:
17-es: És azok után te még akartál tőle valamit, hogy szexuálisan kiéhezettnek mutatta magát? Ember, ez minden, csak nem válogatás...
2014. aug. 15. 11:13
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem az dönti el, hogy kiéhezett-e vagy sem. A személyisége fogott meg és a kisugárzása, dehogynem válogatás ez, ember. Egyébként én szakítottam meg vele a dolgot, mert amúgy jó lettem volna neki bármeddig, jó dolga volt velem, gyakorlatilag kinyaltam a seggét, én hülye.
2014. aug. 15. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!