Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok egy olyan sráccal aki pattanásos, de viszont jószívű, kedves, romantikus?
Te vagy a 15 éves srác?
Egyébként meg menj el kozmetikushoz. Szépen rendbehozza a bőrödet, és utána használj Garnier Pure-t, aminek ilyen dörzsölős feje van : [link]
És meg van oldva a dolog. De egyébként a pattanás nem annyira zavaró, ha látszik, hogy amúgy ápolt vagy, mellesleg tök természetes dolog.
"de viszont jószívű, kedves, romantikus"
Ezek az átlag fiatal magyar nő szemében negatív tulajdonságok. Legyél önző, nagyképű, kihaénnem bunkó és imádni fognak, addig kb. szóba sem állnak veled.
Én is hozzád hasonló csupaszív, kedves, romantikus, udvarias, idealista srác voltam. A drága hölgyek emberszámba sem vettek kb. olyan voltam számukra, mint egy kutya, aranyos, de nem ember. Azóta változott a helyzet. Most azt kapják tőlem a nők amit megérdemelnek, sajnos azt a régi, jó, és igazán emberi énemet sikeresen meggyilkolták.
OFF
"mert a hozzád hasonló parasztok miatt inkább helyesnek titulálták"
A nyelv egy élő, dinamikusan változó dolog. Persze ezt egy ostoba parasztozó kis csitrinek hiába mondom. A kajádat, ami egyébként kár beléd, egy dolgos parasztember termeli meg, és nagy esély van arra, hogy a te őseid között is nem egy paraszt szerepelt! Szóval az ne tartsa magát intelligens embernek aki képes a parasztot pejoratív értelemben használni!
Továbbá reál témában is ennyire tájékozott vagy, aranyom? Vagy csak egy kis nyelvtannáci libával állunk szemben.
"Az üzenet küldője: killer one
Az üzenet címzettje: ........
Az elküldés időpontja: ma 21:25
Az üzenet témája: Re:
Az üzenet szövege: Anyádat szájba baszni...
Válaszol Üzenet törlése" Engem miért találnak meg folyton, az ilyen fogyatékosok?
Sajnos ugyan ebbe a kategóriába tartozok, mind te. Fejem tele van, hiába kezelem, eszek minden este élesztőt, nem is keveset, ám csak nagyon-nagyon nehezen "húzódnak vissza." Bár.. Láttam már pár lányt aki azért nézegetett, de most azért, mert: nézd mán' de ronda feje van, vagy az ellenkezője.:D Mellesleg 15 éves fiú vagyok.
OFF
Pattanásoknak jót tesz, hogyha szappanos vízzel mossuk meg naponta legalább 1x az érintett területet, vagy csak árt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!