Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit is jelent a szerelem első látásra?
Mindenki máshogy használja ezért nem igazán vagyok tisztában a dologgal..Szerelem :ugye az ha két ember viszont szereti egymást
de ma már a "tetszést" mondják szerelemnek.Ezért kérem ki a véleményetek hogy mi is az a szerelem első látásra?:)
Volt ilyen velem. A barátommal jártam, elmentünk moziba hárman a legjobb barátjával. Ahogy ránéztem, tudtam, hogy ő az, ő a someday my prince will come srác. Az a srác, akiről mindig énekeltek a mesékben, pedig már 26 voltam akkor...:) Aztán eltereltem róla a gondolataim, és egy év múlva szakított velem a barátom (megcsalt), aztán összejöttem ezzel a sráccal rá egy fél évre.
Sosem hittem abban, hogy meg lehet érezni, hogy "Ő az!", de tényleg éreztem akkor, abban a percben, és ő is, teljesen zavarba is jöttünk egymástól. És nem a külsejétől, hanem valami mástól, volt valami kémia, valami vonzás iránta.
27N
Nekem volt már, hogy a vonaton felszállt egy lány, és egyszerűen nem tudtam levenni róla a szememet :D
Nem volt az a full dögös lány...átlagos volt, de az arca egyszerűen nem eresztett.
Egész végig azon gondolkodtam, hogy vajon megszólítsam-e, vagy nem, és hogy mit mondjak, ha igen stb. stb.
Ennek már töb mint fél éve, de máig feltudom idézni a fejemben a lányt, még úgy is, hogy nem jutott más nekem belőle, csak a látványa. :)
A tetszik az mikor vonzódsz valakihez. Tetszik a külső megjelenése, a stílusa, az arca, a haja stb stb. Esetleg ha már ismered is az illetőt és megkedvelted a személyiségét de még nem vagy belé szerelmes.
A szerelem első látásra pedig, mikor találkozol valakivel és egy furcsa érzés kerít hatalmába,mintha már találkoztatok volna, mintha már ismernéd. Elég egy szó is hogy úgy érezd, ti egymásnak születtetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!