Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz lány létemre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz lány létemre?

Figyelt kérdés
nagyon gáz lány létemre hogy az orrom alatt kis "bajusz" nő sötétebb szőr olyan csúnya mint a serdülő fiúknak :S :(( a kozmetikusom azt mondta hogy sok nőnek van ilyen csak legyantázzák de én még nem láttam senkin se ilyet bár én is gyantáztatom de nagyon zavar fiúk titeket is zavarna :(
2014. aug. 14. 02:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért tud hülyén kinézni, ráadásul egy lányon.
2014. aug. 14. 02:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne csinálj belõle ügyet. Gyantáztasd és kész.
2014. aug. 14. 02:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Tüntesd el rendszeresen, s nem lesz az! :)
2014. aug. 14. 02:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Én láttam már jónéhány lányon. Csak akinek világosabb a szőre, azon nem látszik, akinek mg nagyon sötét, azon meg igen.

Ésszerű határok között nem zavarna.

2014. aug. 14. 08:49
 5/5 A kérdező kommentje:
hát szerencsére nem vagyok egy conchita wurst :D de azért elég sötét a szőröm :-/ gyantáztatom is rendszeresen
2014. aug. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!