Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha lány létemre megnézem a pasikat és észreveszik?
16 éves vagyok és nem tudom mi van velem de folyton a pasikat nézem tegnap is voltunk a strandon és ott fociztak hozzánk közel olvastam aztán bele voltam merülve csak felnéztem és teljesen belebambultam xd észrevették és ott kacsingattak meg mosolyogtak olyan h..én éreztem magam
Meeeg olyan is szokott lenni hogy (lehet én vagyok csak túl perverz) nézegetni a fiúkat ott...xd ti is szoktátok lányok vagy én vagyok a perverz? :S
Én állandóan ezt csinálom! :D Szerencsére akadnak szép számmal kqrva jól kinéző pasik az országban ;) köszi neketek :*
17/l
Hát én szerintem még sose nézegettem... strandon
max farmerban
5-ös, csendben megsúgom neked, hogy a barátnőim szerint én csak a ronda pasikra bukom, persze szerintem ez nem igaz, csak egyszerűen ilyen az ízlésem ;)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!