Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már a lányoknak egy vers semmit sem jelent?
Figyelt kérdés
Ismerkedni szerettem volna egy lánnyal, és hát mivel élőben félek kezdeményezni, Fb-on próbáltam ráírni. Írtam neki egy 5 versszakból álló verset, benne kérdésekkel, és csak annyit írt vissza, hogy "de aranyos vagy :)", a kérdéseket kb. le se sz_rta. Jó, ebből a válaszából már leszűrtem, hogy semmi esélyem nincs nála, de attól még válaszolhatott volna... Egyébként ezen az oldalon is ezt tapasztaltam.2014. aug. 14. 00:32
1/10 anonim válasza:
Hagyjátok már a ku rva facebookot Istenem és itt sírtok hogy nincs barátnőtök.
2/10 anonim válasza:
Nem, nekik kiváló kommunikációs készség kell, és nem baj még, ha sokat cigizel és leiszod magad időnként és káromkodsz, köpködsz, böfögsz az utcán, és még tetoválásod is van. Ez a nyerő.
3/10 A kérdező kommentje:
Jó, nem az a kérdésem célja, hogy miért nincs barátnőm, vagy hogy mi kell a nőnek, hanem az, hogy a lányok ma hogy viszonyulnak ahhoz, ha verset írnak neki.
2014. aug. 14. 00:38
4/10 anonim válasza:
Második voltam. Ez változó. Tényleg az a reakció, amit te is írtál, ha még nincs köztetek semmi. Viszont ha már alakul a kapcsolat és már egyértelműen kölcsönös a vonzalom, akkor nagyon nagy hatást lehet vele elérni. Én ezt tapasztaltam. Írtam én is egy szerelmes verset egy lánynak és azt mondta, milyen ügyes vagyok, költőnek kéne lennem, de a vers mondanivalójával nem foglalkozott egyáltalán. Amikor meg olyan lánynak írtam verset, akivel már majdnem együtt voltunk és szerettük egymást, ő azt mondta, alig tudta megállni, hogy ne sírja el magát közben és szóhoz sem jutott.
5/10 anonim válasza:
hát örülnek, de ha egy random arctól kapja az inkább csak meglepő, és sztem költői kérdésnek értelmezte azokat, járj el szórakozni, szulinapokra, barátkozz és akkor majd szembekerülsz csajokkal akiknek bejösz és azoknak udvarlásképpen és utána is jól fog esni a vers :) 20/F és költő vagyok de csak hobbi szinten ha van kedved tolhatunk egy párbajt hogy te adsz meg 5 szót és én is neked és ugy irj egy verset, vagy aki szertene az irjon priviben :DD
6/10 anonim válasza:
Imádom a verseket. Találj egy olyan lányt, aki értékelni fogja. És hidd el, hogy van ilyen ;) ...
7/10 anonim válasza:
Jó az, ha már a barátom az illető, akkor örülnék neki, ha írna, de egy idegennel inkább a normális beszélgetést preferálom.
8/10 anonim válasza:
De a versben feltett kérdéseknek nem az a lényege, hogy költői kérdések?
Amúgy én sem díjaznám feltétlenül az ilyesmit, főleg nem, ha facebookon küldené el az illető.
17L
9/10 anonim válasza:
de jelent, de csak akkor, ha az illető is fontos. nem a verstől szeretek bele valakibe.
10/10 anonim válasza:
Szerintem a legtobb lany orulne, ha verset irna neki egy fiu de ha nem jossz be a csajnak nm fogja elsirni magat egy olyan versen amiben leirod h mennyire szereted meg hogy esetleg komoly szandekaid vannak inkabb csak meglepodik, de ha mar komolyabb a dolog akkor nyugodtan meglepheted egy versel es meg olrul is neki ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!