Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért hiszitek azt, hogy az arcszőrzet bejön a lányoknak?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán hallom egy lány/nő szájából, hogy szakáll illetve borosta párti lenne. És én is azt vettem észre, hogy a sima arc sokkal előnyösebb,figyelemfelkeltőbb mert jobban látni a fiú vonásait.2014. aug. 8. 18:13
1/21 anonim válasza:
márpedig nekem nagyon-nagyon bejön!!!!
2/21 anonim válasza:
Ki hisz ebben? Mindig le van borotválva az arcom csupaszra, puha mint a bapapitsa :)
3/21 anonim válasza:
Eddig az összes nő akivel beszéltem szereti a borostát szóval nem tudom hol élsz.
4/21 anonim válasza:
Én szeretem a pasin a szakállat, páromnak is van és én imádom.
20L
5/21 anonim válasza:
lehet hogy te neked nem jön be, de én azt vettem észre hogy nekem nagyon jól áll. Voltam sok buliba, sima arccal észre se vettek. Amikor meg finom borostásan jelentem meg, nem is nekem kellett odamenni hozzájuk, jöttek maguktól hozzám vigyorgó szájjal. Sima arcal még nem is dugtam.
F
6/21 anonim válasza:
Mert van, akinek bejön. Meg van, aki nem elsősorban azért növeszt szőrt az arcán, mert az bejön a lányoknak, hanem mert neki tetszik.
7/21 anonim válasza:
Nem tudom, nekem annyira béna, kisfiús az arcom, hogy szerintem jót tenne neki a borosta, legalább nem néznék ki 17-nek a húszas éveim közepén... De sajnos ez nem opció, nem vagyok egy szőrös fajta.
8/21 anonim válasza:
Én sem szeretem, de tudom, hogy van akinek tetszik.
9/21 anonim válasza:
Nem hinném, hogy az egész női társadalom nevében kellene beszélned. Nekem is bejön a borosta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!