Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a szem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép ez a szem?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 13. 20:51
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Hát figyelj...régebben sajnos sokszor voltam a szemészeten, mert gyakran volt kötőhártya gyulladásom, meg az allergiám miatt régen megduzzadt a szemem sarka (már nem:) )

És csak mondtak volna valamit, ha rendellenesség lenne:)

Szóval szerintem akkor is csak egyszerűen ilyen:)

2010. jan. 14. 00:24
 32/39 kolosszus22 ***** válasza:

Ez nem rendellenesség, mivel semmilyen egészségügyi hátránya nincs, az én szemem is ilyen. Egyszerűen arról van szó, hogy kevert a szemed színe, gondolom az egyik szűlődnek kék, a másiknak barna szeme van.

23/F

2010. jan. 14. 00:29
 33/39 anonim ***** válasza:

Jól van, csak aggódtam :)

19F

2010. jan. 14. 00:30
 34/39 A kérdező kommentje:
:)
2010. jan. 14. 00:32
 35/39 anonim ***** válasza:

Én eddig nem halottam hogy van ilyen betegség. Csak most hogy az előző személy leírta hogy lehet az is. Ahogy én utána jártam vannak tünetei de csak idősebb korban és akkor már a máj tönkre megy. Magyarországon az orvos alig ismerik ezt a betegséget, úgy hogy mert voltál szemorvosnál nem jelent biztosat. Én inkább biztosra mennék. Jobb félni mint megijedni. Egy link. Érdemes elolvasni.

[link]

Nézd meg ezeket is légy szíves:

[link]

[link]

Jár alaposan utána. Biztosra menj.

Remélem hogy csak a természet jókedvében adott neked ilyen szép szemeket és nem betegség.

2010. jan. 14. 10:24
 36/39 A kérdező kommentje:

Tuti, hogy nem betegség, mert anyukámnak is pont ugyanilyen a szeme:)

Meg egyáltalán nem gondolom a leírtakból sem, hogy lenne bármi bajom:)

De azért kedvesek vagytok, hogy így aggódtok értem:D

:)

2010. jan. 14. 10:27
 37/39 Thurston ***** válasza:
100%
Hihetetlenek vagytok... Mégegyszer elmodnom. De, ez rendellenesség. Ez rohadtul nem jelenti azt, hogy bármi hátránnyal járna, vagy bármiféle betegség volna. Ezt egy genetikai hiba, vagy bizonyos vitaminok hiánya/túltengése okozza. És nem kell ehhez folyamatosan ez az állapot. Énelmentem vele orvoshoz, amikor először láttam, és ő mondta, hogy ha a zsüleimnek nincsen, akkor valószínüleg a vegetáriánus étrend okozta, és így is fog maradni, de nem jelent semmit. Ha pedig mindigis ilyen volt, és a szüleidnek is ilyen, akkor sem teljesen természetes, csak akkor valami örökletes gebasz van a génállományban. MIndenesetre nem kell megnézetni orvossal. Nem tudom, hogy ha azt mondják, hogy "rendellenesség", akkor mirét gondol mindenki arra, hogy ezalatt valami óriási veszélyt jelentő betegségre gondolnak...
2010. jan. 14. 11:27
 38/39 Thurston ***** válasza:
100%

Mellesleg olyan nincsen, hogy kevert szem... Külön gén felelős a sötét (barna, emg ilyemsik), és a világos szemszínért (kék, zöld). Ezért van az, hogy a kék és a zöld szem tulajdonképpen ugyanaz, csak egyéb okok miatt (mitn maiket az előbb is felsoroltam) más árnyalatot öltenek.

(Mellesleg a világos szem már önmagában is egy hiba a génekben, de ebbe már nem megyek bele, mert látom, hogy már az eddigi dolgokat is nehezetekre esett megérteni.)

2010. jan. 14. 11:31
 39/39 anonim ***** válasza:

Igen lehet genetikai hiba. Egy idézet:

"A Wilson- kór kóros rézfelhalmozódással járó, ritka autoszomális recesszív öröklődésű anyagcserebetegség. A 13-as kromoszómán található ATP7B gén mutációja révén jön létre. Incidenciája: 1: 30.000- 1: 100.000."

Az én szemem barna, de a testvéremé is hasonló mint a lányé, sárga foltos kékes szürke alapon.

Én is azt gondolom hogy ez nem az a betegség, DE a tájékozódás nem árt!

Inkább több dolog merüljön fel, mint a tudás hiánya és a nemtörődömség, figyelmetlenség.

2010. jan. 14. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!