Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/39 A kérdező kommentje:
Nincs párom:P
Igen...nem a legjobb a szemöldököm ezen a képen:D
2010. jan. 13. 21:40
25/39 A kérdező kommentje:
19:)
2010. jan. 13. 22:32
26/39 anonim válasza:
Én gyönyörködni tudnék benne, de túl fiatal vagy hozzám ;) 31F
27/39 Thurston válasza:
De, ez rendellenesség. Olyan nincs, hogy egyszerűen ilyen, valami oka van. Nekem is kék, és mindegyikben van egy nagyon hasonló folt (csak nekem félkör), akkor alakult ki, amikor egy évig vegetáriánus voltam. Tehát valami oka mindig van. Ettől függetlenül még szép. Én is csak jókat hallottam róla.
28/39 anonim válasza:
egy ilyen gyönyörű szemű lánynak az egész arcára is kíváncsi lenék:)meg a nevére is.
29/39 A kérdező kommentje:
Hát..nem tudom, hogy rendellenesség, nem rendellenesség, de világ életemben ilyen volt a szemem, azóta nem változott:D
Utolsó: írtam privit;)
2010. jan. 13. 23:57
30/39 anonim válasza:
Ha rendellenesség, ha nem, azért nem árt az óvatosság, szerintem nézesd meg orvossal. Nem vagyok orvos, de ha jól emlékszem a szervezetben felhalmozódott réz okozhat ilyesmit (Kayser-Fleischer gyűrű asszem). Remélem tényleg csak ilyen, mert amúgy nagyon szép :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!