Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, Nők! Szoktatok olyanró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Szoktatok olyanról fantáziálni, hogy "megtérítetek" egy meleg srácot vagy srácokat?

Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 18:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Kipróbálnám ha nem lenne barátom és ha lenne a körzetben egy dögös,kacér pasi :D

De,ha elszánta magát hogy ő meleg,akkor nem tudom ki e lehetne tériteni a helyzetéből.De minden taktikát bevetnék,hátha sikerülne.

2014. aug. 13. 18:03
 2/10 Kerida ***** válasza:
Nem. :O
2014. aug. 13. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:
sose
2014. aug. 13. 18:06
 4/10 anonim ***** válasza:

BAZZ, JAG, MI EZ A KÉRDÉSS?

(Majd írd már meg, hány csaj jött így össze :D)

2014. aug. 13. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:
nem, jó nekem a sztenderd hetero
2014. aug. 13. 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Én inkább arról, hogy meleg srác vagyok :D
2014. aug. 13. 18:18
 7/10 A kérdező kommentje:

Ja, nem magamra gondoltam Tiv... :)

Arról jutott eszembe, hogy én is szoktam arról fantáziálni, hogy megtérítek egy leszbit. :P

2014. aug. 13. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem szoktam ilyenről fantáziálni, még a gondolatát is mókásnak érzem.

Még biszexuális pasival sem tudnék semmifajta kapcsolatot elképzelni, nemhogy arra vágynék, hogy egy homoszexuális férfit próbáljak "megtéríteni". Mégha lehetséges lenne - mint ahogy nem az - akkor sem vonzana a lehetőség.

Van épp elég vonzó, heteroszexuális pasi, ha éppen fantáziálni akarok. :-)

2014. aug. 13. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Oh, ilyen fantáziáim nekem is voltak már :D.
2014. aug. 13. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem. Eszemben sincs olyannal lefeküdni/járni, aki nem vonzódik hozzám. Aki meleg, azt úgysem nem lehet "megtéríteni".
2014. aug. 14. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!