Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rasszista vagyok a barátnőmmel szemben?
szerintem semmi gond nincs veled :) ha nem ütsz meg egy lányt csak azért mert lány akkor szexista vagy? :D igen! és? :D
ez jön be neked, valaki meg a szőke nagymellűeket szereti és azzal büszkélkedik ha teheti... ízlések és kotonok, ilyen a világ és az emberi természet :)
Szerintem sincs ezzel baj.
Büszke vagy rá olyasmi miatt, amiről nem tehet. Ez olyan, mint, ha más az albínó pasijával büszkélkedne, vagy a szép mosolyú, fekete szemű barátnőjével.
Nem hinném, hogy rasszista vagy, csak kicsit fura nekem, hogy így fogalmazol: buszkélkedni szoktál vele. Bár... nem tudom :) biztos okos lány, és társaságban is azért kerul szóba hamarabb a származása, mert azt mindenki látja. Hogy doktorandusz, azt nem biztos, hogy mindenki tudja. Szerintem amin kicsit ( de tényleg csak egy picit) változtatnod kellene, az az, hogy ne "buszkélkedj" vele a származása miatt, talán emiatt o is kicsit úgy érezheti, hogy ez nagyot nyom a latban a kapcsolatotokban. Azt kell elérned szerintem, hogy az egzotikus mivoltának csak minimális jelentosége legyen a kapcsolatotokban. Ha tiszteled, szereted, és komoly terveid vannak vele, akkor nem lesz semmi baj, lehet, hogy o tényleg nem lát ebben semmi rosszat, mint ahogy nincs is igazából :) na már osszevissza beszélek nem?
Kulonben meg tudlak érteni, mert az én párom török, néha ránk is furcsán néznek az emberek és társaságban is gyakran előjön a téma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!