Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rasszista vagyok a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rasszista vagyok a barátnőmmel szemben?

Figyelt kérdés
A barátnőm ázsiai, Dél-Koreából jöttek a szüleivel, mikor kislány volt. Nem (csak) a származása miatt szerettem belé, de az egyik legvonzóbb tulajdonságának tartom és elsősorban emiatt szoktam büszkélkedni vele. Amiatt is büszke vagyok rá, hogy felvették doktorandusznak, de társaságban valahogy hamarabb szóba kerül az egzotikus mivolta. Érzek magamban némi diszkriminációt a származása miatt. Ez határozottan pozitív, de akkor is megkülönböztetés. Szeretem, tisztelem, komoly terveim vannak vele, pont ezért szeretném, tudni, hogy miben és hogyan kell változtatnom. Vele is beszéltem erről, azt mondja, hogy semmi rosszat nem lát a viselkedésemben, de félek, hogy nem azt mondja, amit gondol. Mi a véleményetek?
2014. aug. 13. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
tekintve hogy ez pozitív diszkrimináció, őt nem zavarja és nem csak emiatt szereted, nincs vele baj
2014. aug. 13. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem semmi gond nincs veled :) ha nem ütsz meg egy lányt csak azért mert lány akkor szexista vagy? :D igen! és? :D

ez jön be neked, valaki meg a szőke nagymellűeket szereti és azzal büszkélkedik ha teheti... ízlések és kotonok, ilyen a világ és az emberi természet :)

2014. aug. 13. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs ezzel baj.

Büszke vagy rá olyasmi miatt, amiről nem tehet. Ez olyan, mint, ha más az albínó pasijával büszkélkedne, vagy a szép mosolyú, fekete szemű barátnőjével.

2014. aug. 13. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs véletlenül egy koreai barátnője aki pasit keres?:P
2014. aug. 13. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy rasszista vagy, csak kicsit fura nekem, hogy így fogalmazol: buszkélkedni szoktál vele. Bár... nem tudom :) biztos okos lány, és társaságban is azért kerul szóba hamarabb a származása, mert azt mindenki látja. Hogy doktorandusz, azt nem biztos, hogy mindenki tudja. Szerintem amin kicsit ( de tényleg csak egy picit) változtatnod kellene, az az, hogy ne "buszkélkedj" vele a származása miatt, talán emiatt o is kicsit úgy érezheti, hogy ez nagyot nyom a latban a kapcsolatotokban. Azt kell elérned szerintem, hogy az egzotikus mivoltának csak minimális jelentosége legyen a kapcsolatotokban. Ha tiszteled, szereted, és komoly terveid vannak vele, akkor nem lesz semmi baj, lehet, hogy o tényleg nem lát ebben semmi rosszat, mint ahogy nincs is igazából :) na már osszevissza beszélek nem?

Kulonben meg tudlak érteni, mert az én párom török, néha ránk is furcsán néznek az emberek és társaságban is gyakran előjön a téma :)

2014. aug. 13. 17:40
 6/7 Kurtz Bickle ***** válasza:
100%
Ez nem rasszizmus, csak bizonyos fokig ő egy státusszimbólum neked. Szerintem aranyos.
2014. aug. 13. 17:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nefoglakozzezzel.
2014. aug. 13. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!