Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak mi a baja velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak mi a baja velem?

Figyelt kérdés

18/L

az ismerőseim szerint feltűnöen szép vagyok csak nem menő. Anyum nagy divat mániás ezért én már az elegáns öltözködésbe születtem be. Ezt úgy értem, hogy nem úgy öltözködöm ahogyan a velem egyidősek.( cicanaci toppal és tornacipővel, vagy hogy miniszoknya és kint a mellem stílus ezeket kerülöm) Nem vagyok az a húú de iq bajnok:D 4 tanuló vagyok. Szeretek zenét hallgatni, futni, tornázni, sütni, beszélgetni. De utálok discóba járogatni. Utálom az Alkonyatot, ezért a lányok is leszoktak nézni. Nem fotozgatom magam mint egy kacsacsőrű. Sok fiú azt mondja, hogy neki egy normális lány kell, de én mégsem senkinek sem:(

Egy kicsit visszahúzódó és szégyenlős típus vagyok. De kiállok mások mellett és segítek ha kell. Kövérnek sem vagyok az. 175cm és 50kg.

2014. aug. 13. 14:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hozzáteszem, hogy én szeretem a nem átlagos lányokat. nem szeretem a kommersz dolgokat... bár hozzá kell tegyem én már 27 éves vagyok, tehát a te korosztályod nem feltétlen így vélekedik mint én.
2014. aug. 13. 14:15
 12/20 anonim válasza:

175/50?

magasvékony női kiadásban!szerintem ez lehet a gond,az embereket valamiért nagyon taszítja ez az alkat,fiúkat lányokat egyaránt.

én magasvékony srác vagyok,ugyanez a helyzet velem.

2014. aug. 13. 14:16
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem jól tagolod a mondatokat, ragozás sincs rendben. --> 4 tanuló vagyok. WTF? Inkább 4-es, nem? Tehát tanulj meg értelmesen fogalmazni, és semmi baj nem lesz veled. A többi oké :)
2014. aug. 13. 14:42
 14/20 A kérdező kommentje:
jólvan:D a helyesírásom egy katasztrófa. Épp ezért is vagyok 4-es tanuló:D meg persze a matek miatt
2014. aug. 13. 14:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem kötekedés, de a mai tanárok hogyan dolgoznak? Kirúgnám az összeset, amiért átengednek olyan embereket az iskolai vizsgákon, akiknek szar a helyesírásuk hogy iszonyat.
2014. aug. 13. 14:48
 16/20 A kérdező kommentje:
gondolom, hogy nem kötekedésből. Persze azért ha dolgozat van vagy fogalmazást kell írni akkor 100000X jobban odafigyelek miket és hogyan írom le. De persze akkor is szar az írásom.:D
2014. aug. 13. 14:51
 17/20 A kérdező kommentje:
amúgy a politikusok sem tudnak helyesen írni akkor nekem minek kéne:D
2014. aug. 13. 14:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Jó, de a politikusok állatok, te nem vagy az ugye? :O Mert mondjuk igényesség kérdése is. Eleve nem ismerkedem olyan lánnyal szívesen, és gondolom mások sem, aki nem tud precízen, pontosan fogalmazni, írni. Nézd meg most ezt a kommentemet! Full precíz! :P
2014. aug. 13. 14:54
 19/20 A kérdező kommentje:
tiszta ügyvédes:D ok megpróbálok helyesen írni.:)
2014. aug. 13. 14:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Hány privátot kaptál cica? :D
2014. aug. 13. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!