Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak mi a baja velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak mi a baja velem?

Figyelt kérdés

18/L

az ismerőseim szerint feltűnöen szép vagyok csak nem menő. Anyum nagy divat mániás ezért én már az elegáns öltözködésbe születtem be. Ezt úgy értem, hogy nem úgy öltözködöm ahogyan a velem egyidősek.( cicanaci toppal és tornacipővel, vagy hogy miniszoknya és kint a mellem stílus ezeket kerülöm) Nem vagyok az a húú de iq bajnok:D 4 tanuló vagyok. Szeretek zenét hallgatni, futni, tornázni, sütni, beszélgetni. De utálok discóba járogatni. Utálom az Alkonyatot, ezért a lányok is leszoktak nézni. Nem fotozgatom magam mint egy kacsacsőrű. Sok fiú azt mondja, hogy neki egy normális lány kell, de én mégsem senkinek sem:(

Egy kicsit visszahúzódó és szégyenlős típus vagyok. De kiállok mások mellett és segítek ha kell. Kövérnek sem vagyok az. 175cm és 50kg.

2014. aug. 13. 14:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Normalis csaj vagy.Bar ismerhetnélek :/
2014. aug. 13. 14:05
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem is elég ellenszenves vagy!
2014. aug. 13. 14:05
 3/20 anonim ***** válasza:
Hát...nem tudom, pedig leírtak alapján jó csajnak tűnsz...mutatsz nekünk képet, mert lehet kinézettel van probléma, ha ennyire kerülnek, egy leírás alapján jónak tűnő csajt...
2014. aug. 13. 14:06
 4/20 anonim ***** válasza:
sznobok nyafogós kislánya,akit a csúnya világ kiközösít.
 5/20 anonim ***** válasza:

Megismerhetlek? 17f

Ilyen lányt keresek :)

6/20 A kérdező kommentje:
igazából azt szeretném megtudni, hogy ti fiúk milyen lányokat szerettek, és talán ha változtatok akkor több esélyem lenne.
2014. aug. 13. 14:09
 7/20 anonim ***** válasza:
 8/20 anonim ***** válasza:

Szerintem pont jó vagy akkor..

Ritka az ilyen lány.. Most persze nem azért mondom hogy azonnal írj privátot, de jobbak az olyan lányok akik nem minden hétvégén hulla részegen sz*p ják 1 vadidegen farkát.. (Már bocs a kifejezésért..)

Őszintén szólva, ilyen fajta lányt keresek (nem sok sikerrel), dee szerintem maradj ilyen.. Ne akarj megváltozni..

Azért "van bajuk" veled mert, mivel viselkedésed alapján nem tudnak könnyen ágyba vinni.. És az a céljuk hogy megfektetnek aztán csak 1 trófea leszel.. Dee ne akarj az lenni mint a mai lányok többsége..!!

18/F

9/20 anonim ***** válasza:
így első hallásra tipikus jégkirálynő! az ilyentől a fiatal fiúk többnyire félnek!
2014. aug. 13. 14:11
 10/20 anonim ***** válasza:
azért az én pinám még mindig biztos jobb mint a tied ;) mert nekem volt már pasim nem is egy biztos nem vagy szép vagy túl p*csa vagy
2014. aug. 13. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!