Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nagyon taszító lett az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nagyon taszító lett az alakom? Sajnos híztam.

Figyelt kérdés

Olyan 4 hónapja még ilyen alakom volt:

[link]

nagyon imádtam olyan vékony lenni:)

de a hugicámmaé elmentünk egy sütő és főző tanfolyamra és olyan jól ment, hogy majdnem mindennap csináltunk valami fincsaságot. Réteseket csináltunk, kekszeket, pogácsát, sütiket.....

és most ilyen az alakom mint ennek a lánynak(nem én vagyok rajta hanem egy másik lány, bocsi hogy mást linkelek be de nagyon nemtudom most lefotózni magam)

[link]

engem ez nagyon irritál mert nagyon nagyok a combjai, széles a dereka. De még mindig kg-a kevés vagyok.

18/L

177cm és 52kg.

2014. aug. 13. 13:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Persze, kivételek vannak, de a kérdező így szép, ahogy van. Van egy réteg, akiknek nem a vékonyak tetszenek, de azért a nagy átlagnak azok.:) És tényleg a legfontosabb, hogy magának tessen a lányka, nem másoknak.:)
2014. aug. 13. 13:45
 32/41 anonim ***** válasza:
61%
így van! ronda de büszke! :)
2014. aug. 13. 13:47
 33/41 anonim ***** válasza:
45%
Akkor jó. Ha szerinted jó alakja van akkor nézz úgy ki...bár hangsúlyozom nem mi vagyunk kiváncsiak a TE VÉLEMÉNYEDRE HOGY NEKED mi tetszik..mert TE kérdeztél minket. Mi megmondtuk, hogy rusnya voltál és az is vagy most és az is maradsz amíg ilyen ocsmány vékony maradsz...nembaj egy nekrofil majd biztos rádizgul, csak nehogy megmozdulj, mert akkor elveszíti az érdeklődést...ja és testi kontaktus előtt fél/háromnegyed órát ülj a hűtőben, hogy hőmérsékletre is aszott holttest legyél ne csak kinézetre. sok sikert.
2014. aug. 13. 13:47
 34/41 anonim ***** válasza:

Aranyom..

Szerintem pont jó vagy.. Sőt! Még legalább 4-5 kilót magadra kaphatnál..

Bár amit linkeltél kép arról nagyon ismerősnek tűnik a lány.. :o Valami ilyesmi képet kaptam már itt 1x.. o.O

De gondolom ez csak véletlen.. Szerintem hítt még 1 kicsit.. Esetleg hogy jó alakod legyen, sportolj 1 keveset.. ;)

18/F

2014. aug. 13. 13:50
 35/41 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg baromi kövér vagy! még fogynod kéne 15-20 kilót, hogy ne legyél ilyen hájas undorító zsírtömeg!
2014. aug. 13. 13:51
 36/41 A kérdező kommentje:
az előfordulhaz, hogy már láttad. Írtam is, hogy nem én vagyok a képen, hanem egy másik lány. Felrakta a képét ide a gyk-ra. Szóval nem én vagyok az:)
2014. aug. 13. 13:52
 37/41 anonim ***** válasza:
Szerintem jó az alakod. Én a vékony vagy átlagos lányokat szeretem és ennek a két kritériumnak bőven megfelelsz. 29F
2014. aug. 13. 13:52
 38/41 anonim ***** válasza:
Szerintem most sokkal jobb az alakod így. 21/F
2014. aug. 13. 15:09
 39/41 anonim válasza:

Kedves 27#-es válaszoló...Tudod, mindenkinek más az ízlése, vannak akiknek a vékony alkat jön be, és van akiknek a testesebb, kicsit ducibb. Az ég világon ezzel semmi gond, mindaddig amíg ezt a véleményt valaki kulturált formában közli! Nem kell egyből bunkó módon válaszolni! Erre szerintem senki sem kíváncsi..

Mellesleg egy képet linkelhetnél magadról! :) Szívesen megnéznélek te szép fiú. :D

2014. aug. 15. 20:26
 40/41 anonim ***** válasza:
30%

Amikor elkezdtél hízni, akkor kellett volna figyelned :D Nem egyik napról a másikra hízik az ember. Az viszont szívás, hogy általában nehezebb fogyni, mint hízni. (jó tudom, akik a hízással szenvednek, de az más tészta :D)

Nekem tetszik az 1. képen lévő is. A 2. képen lévőröl sem kéne sokat fogynod, ha komolyan veszed, szerintem hamar megvan. !De vigyázz, ha nem magadról raksz fel képet, nehogy máshogy lásd az alakod, mint valójában!

2014. aug. 16. 00:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!