Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagyon taszító lett az alakom? Sajnos híztam.
Olyan 4 hónapja még ilyen alakom volt:
nagyon imádtam olyan vékony lenni:)
de a hugicámmaé elmentünk egy sütő és főző tanfolyamra és olyan jól ment, hogy majdnem mindennap csináltunk valami fincsaságot. Réteseket csináltunk, kekszeket, pogácsát, sütiket.....
és most ilyen az alakom mint ennek a lánynak(nem én vagyok rajta hanem egy másik lány, bocsi hogy mást linkelek be de nagyon nemtudom most lefotózni magam)
engem ez nagyon irritál mert nagyon nagyok a combjai, széles a dereka. De még mindig kg-a kevés vagyok.
18/L
177cm és 52kg.
Aranyom..
Szerintem pont jó vagy.. Sőt! Még legalább 4-5 kilót magadra kaphatnál..
Bár amit linkeltél kép arról nagyon ismerősnek tűnik a lány.. :o Valami ilyesmi képet kaptam már itt 1x.. o.O
De gondolom ez csak véletlen.. Szerintem hítt még 1 kicsit.. Esetleg hogy jó alakod legyen, sportolj 1 keveset.. ;)
18/F
Kedves 27#-es válaszoló...Tudod, mindenkinek más az ízlése, vannak akiknek a vékony alkat jön be, és van akiknek a testesebb, kicsit ducibb. Az ég világon ezzel semmi gond, mindaddig amíg ezt a véleményt valaki kulturált formában közli! Nem kell egyből bunkó módon válaszolni! Erre szerintem senki sem kíváncsi..
Mellesleg egy képet linkelhetnél magadról! :) Szívesen megnéznélek te szép fiú. :D
Amikor elkezdtél hízni, akkor kellett volna figyelned :D Nem egyik napról a másikra hízik az ember. Az viszont szívás, hogy általában nehezebb fogyni, mint hízni. (jó tudom, akik a hízással szenvednek, de az más tészta :D)
Nekem tetszik az 1. képen lévő is. A 2. képen lévőröl sem kéne sokat fogynod, ha komolyan veszed, szerintem hamar megvan. !De vigyázz, ha nem magadról raksz fel képet, nehogy máshogy lásd az alakod, mint valójában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!