Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nagyon taszító lett az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nagyon taszító lett az alakom? Sajnos híztam.

Figyelt kérdés

Olyan 4 hónapja még ilyen alakom volt:

[link]

nagyon imádtam olyan vékony lenni:)

de a hugicámmaé elmentünk egy sütő és főző tanfolyamra és olyan jól ment, hogy majdnem mindennap csináltunk valami fincsaságot. Réteseket csináltunk, kekszeket, pogácsát, sütiket.....

és most ilyen az alakom mint ennek a lánynak(nem én vagyok rajta hanem egy másik lány, bocsi hogy mást linkelek be de nagyon nemtudom most lefotózni magam)

[link]

engem ez nagyon irritál mert nagyon nagyok a combjai, széles a dereka. De még mindig kg-a kevés vagyok.

18/L

177cm és 52kg.

2014. aug. 13. 13:16
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Olyan furcsák itt a válaszadók. A külvilágban minden jó pasit olyan lánnyal látok, mint a kérdező (meg az én alkatom is ilyen), itt meg sokan szeretik a nagyobb darab lányokat. Bár lehet, hogy ezek a pasik nem jó pasik, akik itt írnak, nem tudom.

Én voltam olyan is, mint az első képen, meg olyan is, mint a másodikon, most a kettő között vagyok. És szerintem az a legjobb. Úgy nézz ki, ahogy NEKED a leginkább tetszik, ha te nagynak érzed magad így, akkor fogyj le, hiszen a te önbizalmad múlik rajta!!!!

2014. aug. 13. 13:30
 22/41 A kérdező kommentje:
3 évvel ezelött kb. úgy néztem ki mint ő. Csak nem volt nagy a mellem. Nagyon sokan csúfoltak engem ami örökre nyomot hagyott bennem. lefogytam 1 év alatt és 2 évig voltam olyan vékony. Senki sem csúfolt.
2014. aug. 13. 13:32
 23/41 anonim ***** válasza:
Tuti az alakod. 10-ből 7 fogorvos is ezt ajánlja. ;)
2014. aug. 13. 13:32
 24/41 A kérdező kommentje:
mivan?? mit akarsz te a fogorvossal??
2014. aug. 13. 13:34
 25/41 anonim ***** válasza:
43%
semmi nőiesség nincs a testedben,ami nyilván még rosszabb mint a képen lévő...
2014. aug. 13. 13:35
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez a nő 180 centi magas és 49 kiló, te még ennél is kevesebb voltál 7-el (igaz 3 centivel alacsonyabb ami kb. semmi)

Ne mondja már nekem senki, hogy ilyen nők mászkálnak az utcán és, hogy ez a vonzó...

2014. aug. 13. 13:38
 27/41 anonim ***** válasza:
23%

Én még mindig nem látok semmi különbséget a 2 kép között...2 betegesen vékony rusnya alaktalan, mindenféle női vonás nélküli randa madárijesztő...hogy akarhat valaki önszántából úgy kinézni mint egy végső stádiumú kemoterápiás rákbeteg...

#21-es! Nekem most 110Kg a csajom...mondjuk szülés után...de amikor 80 körül volt akkor volt a legszexibb, én nem vagyok rossz pasi...kérdezd csak meg csajom, van konkurenciája rendesen :D Ugyanakkor egy ilyenre mint ami a képeken van, nem hiszem, hogy valaha fel tudna állni a farkam...

Egy nőn attól nő ha van széles csípője, feneke és jó combja és melle... na meg vaginája. Ezek közül a kérdező egyedül a vaginát tudja felmutatni. Így ne mcsak azt kérdőjelezném meg, hogy JÓ NŐ-e az illető, hanem abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán NŐ-e???

2014. aug. 13. 13:40
 28/41 A kérdező kommentje:
én szerintem nagyon jó alakja van:)
2014. aug. 13. 13:40
 29/41 anonim ***** válasza:
93%
Az onkológián biztos nyerő az ilyen alak.
2014. aug. 13. 13:42
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

"mivan?? mit akarsz te a fogorvossal??"

szerintem ezek utan teljesen felesleges barmifele kommunikacio

2014. aug. 13. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!