Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja szinte mindenki, hogy egy izmos srácnak nem lehet duci barátnője?
Én a 197 centimhez vagyok 112 kg, 10 éve kondizok, eléggé izmosnak mondanám magam. A barátnőm viszont a 175 centijéhez 95 kg, de imádom. Ő életem szerelme, vele akarok lenni a halálomig, gyerekeket szeretnék tőle. Miért néznek ránk furán az utcán? Miért olyan hihetetlen, hogy szeretem és vele akarok lenni??
24/f
Több pasinak bejön a picit ducibb nő mint nőnek a duci pasi.
Ez azért van mert a férfiak nem csak a külsőt nézik, vagy azért mert úgy gondolják, hogy teltebb csajt könnyebb befűzni mint a szexis testű nőket.
Az viszont biztos, hogy az ilyen duci nők simán kerülik a duci pasikat, mert tudják, hogy ennél jobb is a horogra akad.
A lényeg, hogy ma a nők a külső és a pénz alapján döntenek. A belsö az másodlagos vagy harmadlagos.
Épp most nyáron láttam a westendben egy fiatal párt.
A csaj helyes, a pasi picit gizda, de volt neki egy bőrbetegsége. Ingben volt mellkasnál kigombolkozva és s felsőteste, a karja, az arca tele volt fehér gennyes kelésekkel.
A haverokkal pici értetlenül álltunk, hogy ez most hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!