Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket nem zavar ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket nem zavar ez a sok sztereotípia amit itt állítanak rólunk vagy kérdeznek?

Figyelt kérdés

mert engem már nagyon nem egy kérdésnél olvasom pl ilyenek hogy "ha így megy úgy edzenék bejönnék a csajoknak stb.."

és erre a válasz "csak pénzed legyen az kell nekik"

meg "mindegy úgy is a pénzre hajt minden nő"

hát nekem elegem van hogy jönnek ehhez? akkor mi is mondhatnánk hogy minden férfi egoista fölényeskedő bunkó aki csak jukra játszik nem?

ti mit gondoltok erről csak engem zavar hogy ennyire ribinek néznek minket pedig nem is ismernek csak mindenkit egy kalap alá vesznek?

2014. aug. 13. 01:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem zavar, mert tudom, hogy engem nem érint.

Pár szűzkisfiú mondja csak ezt, akik erre fogják, hogy ezért nem tudnak becsajozni. Véletlenül sem azért, mert bennük van a hiba.

2014. aug. 13. 03:56
 22/23 anonim ***** válasza:

Az a helyzet tudod,hogy a többségre igazak ezek,amiket írunk.A kivételek pedig nagyon ritkák,és a legtöbb esetben foglaltak is.Akkor kivel kezdhetnék?Senkivel?Mert a normálisak foglaltak,a többi pedig elküld a ...-ba az első másodpercben,mert nem "helyes" vagyok arcra,amiről ugye nem is tehetek,mivel nem úgy születtem.És ez megy manapság,vagyis velem szinte csak ilyenek történtek.

Ha már valaki legalább beszél velem 2 mondatot,és csak utána küldd el melegebb éghajlatra,már annak is örülök,mint majom a farkának...

2014. aug. 13. 10:19
 23/23 anonim ***** válasza:

Én például egyszer a volt barátommal éjszakákat sétáltunk az utcán mert nem volt hol aludnunk(és enni se volt mit). Bármikor hazamehettem volna, de nem tettem mert szerettem őt és vele maradtam, jóban, rosszban.

(hogy aztán szakítottam vele mert mégis úgy bánt velem átlagban, mint egy kutyával, az más történet)

Léteznek ilyen lányok. Sokan. Úgyhogy ne vedd magadra az ilyen sztereotípiákat, te nem ilyen vagy és kész! :P

2014. aug. 13. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!