Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket nem zavar ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket nem zavar ez a sok sztereotípia amit itt állítanak rólunk vagy kérdeznek?

Figyelt kérdés

mert engem már nagyon nem egy kérdésnél olvasom pl ilyenek hogy "ha így megy úgy edzenék bejönnék a csajoknak stb.."

és erre a válasz "csak pénzed legyen az kell nekik"

meg "mindegy úgy is a pénzre hajt minden nő"

hát nekem elegem van hogy jönnek ehhez? akkor mi is mondhatnánk hogy minden férfi egoista fölényeskedő bunkó aki csak jukra játszik nem?

ti mit gondoltok erről csak engem zavar hogy ennyire ribinek néznek minket pedig nem is ismernek csak mindenkit egy kalap alá vesznek?

2014. aug. 13. 01:31
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
38%

Baljósan bólogatnak a jegenyék, hideg csípi a szemem. A borosüvegen lévő latin szöveget olvasom és közben az elmúlt évekre gondolok. Amikor felkapaszkodtunk a kerítésen át a szalmakupac tetejére és az utolsó fél méternél nyújtottad a kezed, emlékszel? Aztán mindketten leestünk és nevettünk, nem számított semmi, csak nevettünk, mintha semmi gondunk nem lenne a világon. Csak nevettünk, és bár még magam sem tudtam, hogy ezt teszem, de áldottam az eget, hogy ilyen barátaim lehetnek, akikkel még fenékre esni is jó. Ez az apróság, amit mindenki elfelejt csak azért, hogy olyan nevetséges előítéletekkel pótolja felnőtt korára, amiket már mindenki hallott. Abból a lányból, akinek sarat kentem az arcára, csak hogy megvicceljem, az a keserédes, cinikus, félig gúnyos, félig nem is komoly megjegyzés maradt a többi barátomtól, miszerint minden nő k***a. Szomorú. Nagyon.

Bárcsak visszamehetnék.

2014. aug. 13. 01:41
 12/23 A kérdező kommentje:

de mit bizonyítsak még én bizonygassak mit? :OO nem kell általánosítani nem két féle ember létezik -.- (férfi,nő)

szerintem meg a világban 80% normális nők vannak csak ki kell nézni az utcára ahol egyáltalán nem gazdag srácokkal sétálgat a barátnőjük meg van a maradék 20 :P azért szerintem a normális lányok vannak többségben mint én is

2014. aug. 13. 01:44
 13/23 anonim ***** válasza:
Amúgy azt nem értem, hogy annyi ilyen "rendes csaj" van, akire nem igazak az előítéletek, meg annyi ilyen "rendes csávó" van, akikre szintén nem igazak, akkor miért vannak annyian egyedül? Meg miért találják meg a legnagyobb parasztot/r*bancot?
 14/23 anonim ***** válasza:
hat ez mese habbal
 15/23 A kérdező kommentje:
kezdjük azzal hogy a legtöbb pasi nem is mer kezdeményezni..
2014. aug. 13. 01:47
 16/23 anonim ***** válasza:
#13: Mert azok a ritka emberek nem mutogatják magukat, így nehezebb észrevenni őket a sok nemnormális közt.
2014. aug. 13. 01:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Mert ha választani kellene egy tehetősebb, jó képű, kigyúrt meg egy vézna, csóró közt akkor melyiken választanád?
2014. aug. 13. 02:05
 18/23 A kérdező kommentje:

nem tetszenek a kigyurt pasik pláne nem amelyiknek hatalmas "férfi csöcsei" vannak egyébként az esetem 180 körüli vékony/normál/ vagy picit izmos annyi kikötésem van hogy ne legyen kövér az pedig hogy mennyi pénze van teljesen mindegy nem azért fogok vele össze jönni hogy eltartson.. nekem is van pénzem én is dolgozok és gondolom ő is tud dolgozni és valahogy a környezetemben élő lányok/nők is így vélekednek

de az sose lenne kizáró ok hogy valaki nem gazdag és nincs tele pénzel..

2014. aug. 13. 02:14
 19/23 anonim ***** válasza:
De akkor miért akadtál fent rajta? Erre az oldalra nagyon sokan csak trollkodni meg az időt elütni járnak. Szerintem a kérdések fele kamu, hanem több, legalábbis ebben a témában. Nem kell magadra venni, ha nem vagy olyan.
2014. aug. 13. 02:25
 20/23 anonim ***** válasza:
mondom en hogy mese habbal csak a penze erdekel ismerd be
2014. aug. 13. 02:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!