Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el a kis melleimet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el a kis melleimet?

Figyelt kérdés
olyan kicsik, utálom őket.. kismellű lányok ti hogy tudjátok így szeretni a testetek?
2014. aug. 12. 21:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hát nekem se túl nagy, azért még nőhet. Ilyenkor azt gondolom lehetne rosszabb is, pl. teljesen deszka lennék. Amúgy egy mell esetében csak 2-t választhatsz a következők közül: nagy, feszes, természetes. Szóval ez van, max megműtteted, ha nem tetszik. Bár én úgy találom, sokkal előnyösebb a kisebb mell ruhavásárlás terén:D Ha nincs melled hangsúlyozd más testrészed.
2014. aug. 12. 21:12
 12/23 anonim ***** válasza:
neked ilyenek és kész. nincs jelentősége, illetve de, sokkal szebben lehet felöltözni, ha nem nagy.
2014. aug. 12. 21:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Nézd így: ez nem elfogadás kérdése. Ilyenek vannak és kész.
2014. aug. 12. 21:14
 14/23 anonim ***** válasza:
Annyi dögös fehérnemű van,csipke a kedvencem..és ezért is jó a kis cici,könnyebb választani :P
2014. aug. 12. 21:15
 15/23 anonim ***** válasza:
Fogadd el, mert a leendő párod is szeretni fogja őket!
2014. aug. 12. 21:18
 16/23 anonim ***** válasza:
Mindig is utáltam a melleimet mert kicsik de miután szembesültem azzal, hogy milyen széles a vállam a melleimrõl megfeledkeztem.
2014. aug. 12. 21:30
 17/23 anonim ***** válasza:
olyan fórumot olvastam, ahol odavannak érte a srácok. van fenn kép is sok.
2014. aug. 12. 21:33
 18/23 A kérdező kommentje:

"Ugyan,biztosan van más amit szebbnek találsz magadon..azzal dicsekedj és ne a melleiddel,ilyen egyszerű :)"

Lehet ezzel van a baj összességében, hogy nem igazán van egyáltalán olyan részem amit igazán szépnek látnék. De a melleim külön utálom.. :(

2014. aug. 12. 21:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Tudni kell viselni őket, ennyi. Ha látszik rajtad a feszengés, visszataszító hatást fogsz kelteni. Ellenben ha szépen kihúzod magad és büszkén mész, az sokkal vonzóbb. Pont.
2014. aug. 12. 21:44
 20/23 anonim ***** válasza:
hát eddigi életemben frusztrált, strandra sem járok már évek óta.:( de már 21 éves vagyok, és kezdem elfogadni, hogy nincs mellem, talán a strandra is kimegyek a közeljövőben.:D de edzek a fenekemre és a combomra, hogy legalább az legyen, mert vékony alkat vagyok. ez van.:/ szerintem ha általánosságban nem tetszik a tested, akkor itt az ideje egy életmódváltásnak...sportolsz valamit?
2014. aug. 12. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!