Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Festett hajú lányok miért nem tetszenek? Ha tetszik, milyen lehet csak?
Figyelt kérdés
Sok pasi természetes-haj-mániás. Miért?
Egy barna hajú lány pl. festett szőkén miért gáz?
2010. jan. 13. 18:42
11/15 anonim válasza:
nehezen kellenék nőknek:D
ja ha lezbikusok akkor esetleg:DDD
12/15 anonim válasza:
Csak megjegyezném, a spanyol nőknek is fekete. Nem csak a cigányoknak mag az afroknak.
Egy esetben zavar a festett haj: ha fekete és nem szolizik hozzá. Ugyanis a fekete haj csak barna bőrrel szép. Minden más esetben borzalmas.
Kérdésre válaszolva nekem csak a fekete hajú lányok tetszenek. Ebből következően egyáltalán nem zavar a festett haj.
Szubjektív vélemény volt, nem kell senkinek lehurrogni, ha nem tetszik!!!
13/15 anonim válasza:
Ill. még kiegészíteném: csak hosszú haj. Szerintem a fekete csak hosszúban szép.
14/15 anonim válasza:
igazából én is olyan vok, h inkább legyen természetes színű haja a lánynak...tehát az ilyen scene sunák nagyon taszítanak, meg már az is, akinek mindig melírozott meg ilyen-olyan színű haja van... nem tom miért...én pl azt sem bírom, ha egy csaj nem bír meglenni a sminkje nélkül, és mindig van rajta smink. sztem az a normális ha a lehető legtöbb dolog természetes rajta (kivéve ha van vmi testi hibája, azt érdemes eltakarni az első benyomás miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!