Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Főleg fiatal) meleg fiúk, nektek bejönnek ezek a srácok?
Híres, a tinik és fiatal lányok körében népszerű pasikról (énekesek, modellek, stb.) van szó, biztos ti is ismeritek néhányukat. Az érdekelne, hogy nektek mennyire tetszenek? Melyikük jön be nektek a legjobban és miért? Ki az, aki egyáltalán nem hat meg titeket? Puszta kíváncsiság, nincs semmi határozott célom vele. Negatív és ócsároló kommenteket nem kérek se a srácokkal, se a kérdéseimmel kapcsolatban. Csak érdekel, és kész :D
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
[link] (ezt csak mert sooo cute, de nem látszik rajta sok minden)
Felhívnám a figyelmet, hogy egyik képen látható fiú sem meleg, a kérdéseimnek nincs köze ilyesmihez, ne kombináljon senki!
Köszönöm azoknak, akik megosztják velem a véleményüket :)
Valahogy mindig is úgy voltam/vagyok vele, hogy az ilyen népszerűbb srácok nem nagyon jöttek be. Nem azért mert híresek, vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem. Semmi tetszőt nem találok például Justin Bieberben, Austin Mahone-ban, vagy az 1D-s fiúkban, pedig ha valakiért, őértük sok tinilány rajong. :D Ezek jobban körülírják az ízlésem:
Nekem legjobban a 3-as jon be. Meg az 1., 4., 8. is tetszik.
Elottel levo valaszolo altal linkeltek kozul az elso kivetelevel mind tetszik.
De ez keves. Kep alapjan nem tudom megitelni ki mennyire kedves, ertelmes, jo lelku. Ha alavalo modon viselkedik valaki, akarmennyire tetszik, nem jonnek ossze vele.
Egyebkent mind fiatalnak tunik hozzam.
24 F meleg
4,8 tetszenek egy kicsit (bár nem tudom kik ők), ill. még Neymar is oké, de ez nem túl jó kép róla (meg se ismertem elsőre). A többi nem tetszik.
De 22. válaszoló által linkeltek sokkal jobbak, ők igazán bejönnek :)
24/F
Nekem is a 3.
A többi nagyon vékony.
26/F/M
Szerintem a többi az ilyen 15-18 éves tiniknek jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!