Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (Főleg fiatal) meleg fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Főleg fiatal) meleg fiúk, nektek bejönnek ezek a srácok?

Figyelt kérdés

Híres, a tinik és fiatal lányok körében népszerű pasikról (énekesek, modellek, stb.) van szó, biztos ti is ismeritek néhányukat. Az érdekelne, hogy nektek mennyire tetszenek? Melyikük jön be nektek a legjobban és miért? Ki az, aki egyáltalán nem hat meg titeket? Puszta kíváncsiság, nincs semmi határozott célom vele. Negatív és ócsároló kommenteket nem kérek se a srácokkal, se a kérdéseimmel kapcsolatban. Csak érdekel, és kész :D

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

[link]

5. [link]

[link]

6. [link]

7. [link]

8. [link]

[link]

[link] (ezt csak mert sooo cute, de nem látszik rajta sok minden)

Felhívnám a figyelmet, hogy egyik képen látható fiú sem meleg, a kérdéseimnek nincs köze ilyesmihez, ne kombináljon senki!

Köszönöm azoknak, akik megosztják velem a véleményüket :)

2014. aug. 12. 14:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%
es 0%ot kapok eleg gazok vagytok ha azt veszuk figyeleme hogy ez a mai liberalis hanyinger vilag a ti erdekeitekt szolgalja es amikor en idejovok kinyilvanitani a velemenyemet akkor meg leponozatok hol van itta liberalizmus e
2014. aug. 12. 14:21
 12/34 anonim ***** válasza:
0%
jova kis csuprok foglak duglak
2014. aug. 12. 14:28
 13/34 A kérdező kommentje:

Na jó, ilyet ne! Visszafoghatod magad egész nyugodtan! A hülyeségeidet ne ide írkáld.

(Egyébként ezt nekem mondhatod, heteró lány vagyok)

2014. aug. 12. 14:29
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

csak a 3.

esetleg az 5. még

2014. aug. 12. 14:29
 15/34 anonim ***** válasza:
0%

Heteró lányként a bu*zik véleményére vagy kíváncsi?

A nők már alkalmatlanok az ilyesmire, vagymi?

2014. aug. 12. 14:31
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az elfogadásnál nincs szebb dolog. Ha tiszteletben tudod tartani mások érzéseit, mert nem tehet róla, hogy más. Ezt kéne már megtanulni néhány embernek. Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja. Tiszteljük egymást!
2014. aug. 12. 14:31
 17/34 A kérdező kommentje:

Igen, kíváncsi vagyok a véleményükre, mert csak azt tudom, hogy a korombeli lányok meg vannak őrülve értük. Érdekelt más szemszög is, bocsánat.

Ma 14:29 a többi fiúka elég fiatal:) Egyértelműen Ryan, Zayn és Neymar a legférfiasabb köztük, talán ezért tetszenek ők a legtöbbeteknek.

2014. aug. 12. 14:34
 18/34 anonim ***** válasza:
0%
tehat te hideg lany vagy ? laccik egyebkent
2014. aug. 12. 14:49
 19/34 A kérdező kommentje:

Igen kérlek, valóban hidegek a kezeim meg a lábaim, mert rossz a vérkeringésem. Na.

Humorosnak érzed magad?

2014. aug. 12. 14:52
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
nemtom nem erzek semmit igazabol
2014. aug. 12. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!