Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ir, pedig látszik hogy bejövök neki, hiányzik, milrt van, és mit tegyek?
Írj neki te.. az a baj sok emberrel,hogy csak azért kell neki kapcsolat is,mert,hogy az majd jót tesz az egójának,és nem azért,mert szereti is igazából a másikat.
Amúgy meg vicc,hogy az írod,hogy 'látszik,hogy bejövök neki' utána meg már 'nem vagyok neki fontos'
Ez nagyon jól tükrözi a mai lányok működését.
Csak addig látszanak magabiztosnak,míg úgy mennek a dolgok míg ők gondolják,de utána meg nagyon tudnak zuhanni. Szóval meg van a megoldás. Nem kell alájuk adni a lovat és akkor jól pofára esik még a látszólag legbeképzeltebb tini k.a is ;) (ezt most nem a kérdező írtam feltétlenül)
5-ös, te nagy igazságot mondtál....sajna.
belegondoltam az első részébe...de most jön az a kisördög,aki azt sugja, hogy neki is ezt kéne gondolnia, és akkor irhatna, de mégsem ir.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!