Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Katy Perry-vel vagy inkább Selena Gomez-el feküdnétek le?
Figyelt kérdés
Láttam valami listát ahol ezer embert megmpkérdeztek arról, hogy a sztárok közül ki a legszexibb nő. Az első Shakira lett, az igazán nem érdekelt mert szerintem is dögös csaj, de ami engem zavart az az, hogy Selena előrébb volt mint Katy. Nem tudom lehet, hogy szar az ízlésem, de ha én fiú lennék én inkább Katy-vel bújnék ágyba mint Sel-el. Ti mit gondoltok erről? Amúgy 15 éves lány vok.2014. aug. 12. 10:17
11/15 anonim válasza:
Lány vagyok, és én inkább egyikükkel sem. :)
12/15 anonim válasza:
Katy Perry-vel inkább. A versenyt nálam Perry nyerrri. (A három közül!)
13/15 anonim válasza:
nem is kérdés selena számomra (aki 20 éves vok) sokkal vonzóbb mint katy.Gyönyörű,csinos és sok olyan dolgot szeret amit én is pl kosár,gördeszkázás.
15/15 anonim válasza:
egyértelmű hogy sel-lel imádom őt és megőrülök érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!