Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, miért lehet 2 éve egyedülálló egy gyönyörű fiatal huszonéves lány?
Figyelt kérdés
Milyen okai lehetnek? Egyéb információk nélkül kérdezem, csak úgy.2014. aug. 11. 20:23
11/18 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy ez miért ilyen furcsa, és miért kötelező mindenkinek 15 éves korától egyfolytában kapcsolatban lenni. Én mint elég szép, fiatal huszonéves lány, szintén volt, hogy egyedül voltam 1-2 évig. Sok oka volt, volt amikor nem volt kedvem egy kapcsolathoz, volt amikor időm sem mert az egyetemre akartam koncentrálni. Illetve vártam a megfelelő partnerre, aki tényleg hozzám való.
12/18 anonim válasza:
Lehet még nem akar kapcsolatot. Vagy nincs ideje..
14/18 anonim válasza:
jégkirálynő extra magas igényekkel! plusz ráadás ha az az elkényeztetett ezüstkanállal a szájában született fajta...
15/18 anonim válasza:
Mert hiú, már bocs "gyönyörű fiatal huszonéves lány".
16/18 anonim válasza:
Nem egyedülálló, csak veled nem fexik le, hidd el van akinek ráül a micsodájára. Csak nem te vagy az.
17/18 anonim válasza:
Lehetséges, hogy kibírhatatlan természete van, senki nem marad meg mellette!
18/18 anonim válasza:
mert nem agresszív nyomulós, és nem ribi típus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!