Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az efféle "szépészeti" műtétekről?
Épp egy plasztikai eljárásokról szóló cikket olvastam amikor beleszaladtam a szeméremajak plasztika műtét kifejezésbe és enyhén szólva ledöbbentem. Arra lennék kíváncsi hogy szerintetek miért csináltat ilyet valaki? Illetve a személyes véleményetekre. Tényleg szükség van erre? :O
[link] (ez csak egy kép nem muszáj megnézni, csak szemléltetés)
személy szerint nekem is az előtte kép jön be.
az az övé. Ha lehúzom a bugyit az övét akarom látni,érezni, megtapasztalni. Nem mást.
Ha vannak kilógó ajkacskák, legfeljebb több felfedezni való van. Az pedig jó dolog. Méghozzá nagyon nagyon jó dolog :)
Nekem is az "előtte" tetszik. A bőre viszont nem.
Pasi vagyok.
Ahogyan látod a nők nincsenek vele megelégedve, számukra undorító. Az igazi férfiakat ez nem érdekli. Nem is hiszem el, h mennyit, de mennyit idegeskedtem a miatt, h kicsit kilógnak a kisajkaim, folyamatosan nézegettem a tükörben, majdnem sírtam, annyit agyaltam rajta, h nekem miért ilyen jutott. De minden megváltozott, amikor összekerültem a párommal, rettegtem, amikor először látta, de amikor először kényeztett szájjal, amikor először élvezett el bennem, amikor láttam rajta, éreztem, tudtam, h ez a számomra csúnyának tartott nemiszerv mennyi örömet okoz neki és persze nekem is, akkor rájöttem, h egyáltalán nem csúnya, sőt :)
Szóval üzenem minden lánynak/nőnek/fiúnak/férfinak, h ne tartsátok csúnyának, a végtelen öröm forrását lássátok benne :)
17/L
Az "előtte" kép sokkal szebb, izgatóbb és örülök, hogy nem csak én gondolom így. Részemről felfalnám a p*ncniját.
36f
ez már nem újdonság sok éve dívik.
ha nagyon kilóg akkor én pártolom.
amúgy meg vannak még hasonló furcsaságok.
pl nem túl ismert,de tény,hogy a szülés után,ha fennáll ilyen probléma,akkor tb-re megcsinálják a hüvelyszűkítő műtétet ingyen,ami fél milla lenne és csak az altatást kell kifizetni.
márpedig azért van támogatva,mert a meglazult,kinyúlt szalagok miatt kitágult nuni és az ebből adódó méret egyenlőtlenség vezető válóok,szám szerint a 3. leggyakoribb.
szóval nem lehet lebecsülni ezeket a nunis dolgokat.
én ismertségi körömben is történ már hasonló okból szakítás gyerek után.
Bizti nem vetném alá magam szépitészeti plasztikanak több okból sem.
Egyik az, hogy szerintem nincs szükségem rá, a másik meg az, hogy nem hiszem lenne olyan fiúra szükségem, aki kizárolag a külsö alapján dönt.
Mindenkinek vannak kevésbé ideális pontjai, de ezekkel együtt vagyunk olyanok és azok, amilyenek.
"szerintem nincs szükségem rá"
értelem szerűen akinek 5-6 centire kilóg,annak meg szüksége van rá és őt zavarja,komplexusai lehetnek miatta,vagy csak kényelmetlen.
férfiszemmel a gyno-hoz tudnám ezt hasonlítani és ha nekem lenne gynom,gondolkodás nélkül csináltatnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!