Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért hív igy a volt pasim? (LENT)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért hív igy a volt pasim? (LENT)

Figyelt kérdés

2 éve hogy szakítottunk,de nyár óta nagyon joba voltunk legjobb haverom volt meg én is neki.aztán egy hete kicsit összevesztünk.most csak köszönünk egymásnak.de neki van barátnője.és engem ugy him h "ráncosk*rva".de a mostani barátnőjét meg ugy hogy "ráncosk*rva 2"

szerintetek mért hiv igy?(nem vagyok ráncos,meg k*rva sem.)

2010. jan. 13. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Min vesztetek össze? Amúgy mindegy mert akkor sem kellene így beszélnie veled. Hát ki Ő? Se anyád, se apád, akkor meg menjen már a búsba, hozzá ne szólj szerintem ezentúl.
2010. jan. 13. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kedves,öröm lehetett vele az élet.
2010. jan. 13. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen pasival egyáltalán hogy keveredtél össze?

Szóba se állj vele!

2010. jan. 13. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem van egy elképzelésem, lány vagyok viszont csak fiú barátaim vannak, és szoktam ilyen érdekes dolgokat hallani tőlük...

na most elvileg az én környzetembe ezt olyan lányokra mondják akiknek a nemiszervűk ilyen hogyan mondjam ..nagy.. meg .. szétb*szott..nem akarom ennél ortóbb módon leírni :S

én lehet pofán verném aki ilyet mondogatna rólam :D

2010. jan. 13. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:
mert egy eldurvult lelkű, sértődős, megbocsátani képtelen "ember".
2010. jan. 13. 15:09
 6/7 A kérdező kommentje:

14:59!

amikor jártunk nem ilyen volt!!

2010. jan. 13. 15:17
 7/7 A kérdező kommentje:

14:56!

hát azon vesztünk össze h sétáltam a uton és kérdezte hova mész,mondom közöd?szerintem nem sok!erre ö fölkapta a cukrot és leoltott hogy ha ö szépen kérdez akkor elvárja h én normálisan válaszoljak!jo mondjuk ebbenn igaza van.de hát az nap nagyon rosz kedvemben voltam.meg hát neki is voltak már ilyan szolásai felém.aztán igy alakult h összevesztünk.

2010. jan. 13. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!