Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hany ellenkező neművel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hany ellenkező neművel beszéltek rendszeresen Facebookon?

Figyelt kérdés

Foleg Facebookra gondoltam, hogy ott :)

Az alapproblemam egyébként az, hogy van egy fiu, akivel eleg sokat chatelek, talalkoztunk is mar egyszer (nemrég ismerkedtünk meg). Viszont nekem es nagy félelmem az, hogy biztos más lányok alá ks adja a lovat, tehat több vasat tart a tűzben. Es nem is az lenne a baj, hogy mas lányokkal is beszelgt, hanem mas lányoknak is bókolgat, udvarolgat. Mert én nem csak egy szeretnek lenni a 2-3-4-5-6-... lanybol, hanem AZ EGYETLEN. De ettol függetlenül haveri szinten beszélhet mas lányokkal is. Már amúgy 2x is megjártam az ilyet, hogy ez ideig udvarolgatott nekem egy fiu, aztan amikor kezdtem beadni a derekam neki, etavolodott tőlem. Es nekem kellett utanaerdeklodni h most mi van?! Mindkét esetben kiderült h van mas lány is a képben, csak addig udvarolgatott, amíg nem konstatálta magában h "megszerzett, pipa". És most van egy fiú, de felek h itt is ugyanez lesz - foleg h kb mostanra érkeztem el arra a szintre, hogy kezdem megszeretni es egyre többet keresem én is őt, nem csak ő engem.

Úgyhogy a kérdés 2 részből all.

1. Ti hany ellenkező neművel szoktatok beszelni facen?

2. Mi a véleményetek az en esetemrol? Veletek is volt ilyen? És mitől lehet ez? Mármint az, hogy csak addig vagyok jo, amíg nem nem hódítanak, es utana következő célpontot választanak?

Nagyon rossz ez, rengeteg pofára eséssel jár :/

2014. aug. 11. 12:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

4-5

Eggyel fekszem le rendszeresen, egy másikkal régebben feküdtem le kétszer, a többivel meg csak barátok vagyunk, néha flörtölgetünk, ennyi.

22L

Szerintem ha nem beszéltétek meg, hogy kizárólag egymással találkozgattok, akkor nincsértelme ezen fennakadni. a a pasi szingli és nincs köztetek semmi komolyabb, akkor ne nagyon várj el tőle ilyeneket, mert ilyen pasi nincs. Elhiszem én, hogy rosszul esik, de igazából nem sok alapod van elvárni egy egyedülálló pasitól, hogy csak egy csajjal beszélgessen, vagy flörtöljön, ha egyébként nincs lekötelezve.

2014. aug. 11. 15:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok. Kb. 7-8 fiúval szoktam naponta-kétnaponta beszélni. Ebből 2-vel jó barátok vagyunk,egy mintha a testvérem lenne,2-vel flörtölgetek,bár semmi komolyat nem akarunk,a többiek pedig számomra haverok,ők viszont össze akarnak jönni velem,eléggé nyomulnak és igyekszem lepattintani őket kevés sikerrel.

Amúgy mi lett a találkozáskor? Megbeszéltétek?:)

2014. aug. 29. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!