Facebookon, ha ez lesz rendszeresen akkor letílt a moderátor és a fiókomat is törölheti?
Figyelt kérdés
Facebookon mostanában több ismerősöket keresgetek és jelölök be viszont van akit bejelölök,mert régen általánosba két hétig egy osztályba jártunk,utána ő átkerült egy másik osztályba de én ismerem és nem igazolt vissza,lehet ő már nem emlékszik rám,rég volt. Olyat is bejelöltem akit ismerek nem is egyet,de nem vagyunk jó viszonba,hanem haragba vagyunk és nem ,hogy nem igazolt vissza még tíltott is. Már 3 ilyen is volt. Egy csajt meg be akartam jelölni,de kiírta arendszer igaz csak egyedűl annál a csajnál,hogy"csak akkor jelőld be,ha személyesen ismered" és nem jelőltem be,mert én ismerem de ő nem nagyon és gondoltam,ha bejelölöm akkor a facebook moderátor letílthat. Ha olyanokat jelőlgetünk be akik nem fognak visszaigazolni vagy már 3 ember letíltott és vagy,ha rendszeresen tíltanak le más felhasználók akkor a moderátor is le fog tíltani egy idő után és lehet még a fiókom is megszünteti? Hogy van ez?2014. júl. 13. 20:52
1/1 anonim válasza:
Én egyszer csomó ismeretlen embert bejelöltem (álprofilon, csak úgy poénból), 2 hétre letiltotta a facebokk az ismerősjelölést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!