Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó nőnek tartod magad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó nőnek tartod magad?

Figyelt kérdés
Ha igen miért,ha nem miért nem???
2010. jan. 13. 14:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nagyon nem... mert csúnya vagyok és dagadt. :( (alkatilag ilyen.) És nem tudok a csontomból lefaragni, hogy ne legyen ilyen ilyen külsőm, de szívesen megtenném. :/ El sem tudom képzelni, hogy kellek valakinek. :( De mind1. :/

16/L

2010. jan. 13. 17:19
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem tartom magam jó nőnek. ferdék a fogaim, kövér vagyok, előnytelenül öltözök, alacsony vagyok, és szeplős, a hajamat pedig legutóbb jól elkúrta a fodrász.
2010. jan. 13. 17:22
 23/26 anonim ***** válasza:
Én ki vagyok békülve magammal... Nem vagyok nagydarab, szabályosak a fogaim...a hajammal sincs gond igazából...arcomról eltűnt a sok pattanás...a szám se nem túl vékony, se nem túl vastag...az orrom nem éppen tökéletes, de rájöttem, hogy bármilyen más formájú orral rondábban néznék ki, akármennyire szabályos is az az orr:D nem megy az arcomhoz ^^ az alap arcberendezésemen tudnék mit kifogásolni, de mivel ilyen amilyen, jó ez nekem így:) úgy összességében 10 pontból adnék magamnak... 7-8-at... az meg nekem bőven elég
2010. jan. 13. 17:41
 24/26 anonim ***** válasza:
43%

Nemtom miért kell lepontozni azt, aki boldog, azért mert ti nem vagytok azok....na sebaj

utolsó előttinek: atalakitasvarazs@indamail.hu

írj ide:)

2010. jan. 13. 18:10
 25/26 anonim válasza:
igen. szép az arcom, vékony vagyok, jól öltözködöm, szeretem a focit, intelligens vagyok, kedves, aranyos, toleráns, segítőkész. nevezzetek egoistának, de ilyennek látom magam. a barátaim szerint mázlista az a fiú, akivel összejönnék (ha lenne ilyen). őszintén kérdezted, őszintén válaszoltam. 21/L
2010. jan. 13. 19:23
 26/26 anonim ***** válasza:

Igen.

19/F XD

2010. jan. 13. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!