Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öt úgymonddd celeb közül a képen, melyiket tartod jó nőnek és melyiket nem?
Regina, mert ő a legközvetlenebb, és talán Zita.
21/L
Lia: 1/10 úgy ronda ahogy van
Virág: 8/10 a dereka és a szája miatta
Zita: 8/10 ő szép meg csinos, csak nincs benne semi különös
Évi: 10/10 nagyon szép és csinos
Regina: 4/10 neekm túl vékony és túl fiús
18/L
A legintellektuálisabb, legértelmesebb a képen Debreczeni Zita, ebben a csoportban ő viszi a prímet. Utána a többiek már közel egy kategória, amit Dukai Regina vezet - de végeredményben mind a négy taszító.
(22F)
A neveket nem tudom, de a fénykép alapján a középső nő tetszik, imádom a hozzá hasonló, szemüveges nőket :D
(F/21)
Az 1. csajt nem ismerem: szal nincs véleményem róla...
Virág: egy utolsó rib@nc...bár sok pasinak bejönne a melle miatt
Zita: komolynak látszik a képen, talán a szemüveg miatt...
Évát: nem igazán szeretem, de így kép alapján nem rossz
Az utolsót szintén nem tudom ki, de fiúsnak nézki!
Szal summa summárum: Zita lenne az akit talán szebbnek mondanék, mint a többit és az 5. csajt (nagyon) nem tartom jó nőnek ahogy fogalmaztál...
22/L
Egyértelműen Zitát és Évit! Szépek, csinosak, természetesek! És az ő fejük nem üres!!!!!!
A többi nagyon gáz...
én sem ismerem őket, de a fotó alapján számomra a középső a legszimpibb.
persze egy fotó nem mond sokat.
évára szavazok. a többi senki. de főleg a zita, az akkora paraszt amilyet a hátán föld még nemhordott, keressetek róla gyermekkori videókat :D:D:D és olvasgassatok a "fotós hobbijáról" plusz van ezzel kapcsolatban egy nagyon kemény videó is, úgy lejáratta magát h na, nemtudta mi az a fehéregyensúly, a műsorvezető csávó meg ott szivatta orrba szájba....merthát a zita elvégre "fotós" is:D
regina szintén egy senki, azt sem tudom honnan szedték azt a nőt elő, de eccer ő is baromira lejáratta magát a TV-ben, vmelyik vivás műsorvezető kérte h énekeljen egy sort a legújabb dalából, de ő csak mentegetőzött h jaj most nem, mert bekell énekelnem előtte, meg buborékos kólát ittam, meg blablabla....szánalmas volt.
lia az eccerűen csak ronda
a virág....azmeghát na....no comment.
marad évi, ő sztem még úgy ahogy intelligens, és smink nélkül is kinéz vhogy, nemúgy mint a többiek, virág az pl egyenesen rémisztő smink nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!