Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogom van bántani a lányokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogom van bántani a lányokat, srácokat, azért amiért nekem nem jut kapcsolat?

Figyelt kérdés

Ez az egész akkor kezdődött amikor a leghevesebb korban voltam 15-16 évesen, amikor nagyon jó lett volna egy csaj, sajnos soha nem tudtam kialakítani valaki egy jó viszonyt, elhatároztam mérgemben 16 évesen, hogy neki állok kondizni és arra hajtok hogy minél jobban szét legyek gyúrva, hogy már csak azért is féljenek tőlem.

Máig a keserűség, elkeseredettség hajt engem előre, ha megyek az utcán belekötök fiatal párokba, aztán ha valamit visszaszól a csaj barátja akkor neki állok lökdösni, kötekedni.

Tudom hogy rég elvesztettem önmagam, de egyszerűen bánt már a gondolat is ha mást látok összebújni, nevetgélni

Volt olyan hogy diszkóban egy csajjal próbáltam kedves lenni, simogatni akartam a csípőjét, utána lefelé, aztán visszabeszélt, én meg odanyomtam a vállánál fogva az oszlophoz, "hogy bezzeg másnak engednéd mi?" Utána ott hagytam

Hozzáteszem ez a nyomorúság mind amiatt van, amiért olyan iskolába jártam hogy nem volt ott lány.

Tehát voltaképp fogalmazhatunk úgy, semmi értelmet nem látok az ismerkedésben már, mert ha kedves vagyok azt hiszik csak rossz szándékkal vagyok vele.

2014. aug. 10. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát barátom ilyen erőszakos hozzá állással jobban jártak a lányok nem veled vannak. Te nem vagy ép.
2014. aug. 10. 17:54
 12/16 A kérdező kommentje:

Ez a gond hogy rögtön elkönyvelik az emberek mindenfélének a hozzám hasonlókat, aki egyébként nem is csúnya srác.

Ahelyett hogy a nő is kezdeményezne, de persze nem, mert minek is.

Higgyétek el, ezért viselkedem így, ha rendbe jönne az életem ezen része, kedves normális vidám lennék.

2014. aug. 10. 17:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem kéne a boldocs párokba belekötni az utcán , szüleid nem tanítottak neked jómodort kisfiam ?

Miért kell buliban a lányokat fogdosnod , ha nem akarják , miért kell oket zaklatni ?

szerintem ásd el magad mert ez amit csinálsz ez nagyon de nagyon nem normális !

Egyszer találkoznánk össze az utcán úgy össze vernélek hogy anyád se ismerne meg ha utána hazamennél

2014. aug. 10. 18:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Megértem a problémádat, csak nálam annak idején abban merült ki a dolog, hogy önmagamra voltam veszélyes.

Akinek kimarad az életéből a diákszerelem, nincsenek barátai akik révén megismerkedhet csajokkal az később nagyon fog lelkiekben fájni.

Amit tehetsz és méghozzá minél hamarabb:

Felkeresel egy pszichiátriai rendelőt, osztályt és ha azt mondják be kell feküdni, akkor ELFOGADOD!!!

Nekem azóta rendben van az életem, de van még min csiszolni.

32/F

2014. aug. 10. 19:45
 15/16 anonim ***** válasza:
te igen buta vagy xddd egy nő mér kezdeményezne? elmész egy buliba az istenháta mögé odamész tök ismeretlen csajokhoz és azokon majd fejlödsz a szövegeddel.... :D különben örökre néma bob maradsz :D és ott tök mindegy hogy a csaj lekoptat mert marhára nem találkoztok többet és nem fog megismerni sztem ha lát is...
2014. aug. 22. 14:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Néha én is úgy érzem amikor mindenfelé boldog párokat látok, legszívesebben kiírtanék mindenkit magam körül. Gyűlölöm magam és gyűlölöm azokat akik mindig boldogok, mert én sohasem lehetek az.
2015. febr. 13. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!