Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja a legtöbb fiú/fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pepsi1229 kérdése:

Miért mondja a legtöbb fiú/férfi, hogy ilyen típusú lányok tetszenek nekik, ha a valóságban ez nem így van?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy nekik nem kell "tökéletes" lány,(vékony,magas,stb...)elég, ha csak magát adja. Meg,hogy egy lány ne legyen agyon sminkelve,ne legyen olyan könnyűvérű.De mégis,vannak olyan lányok, akik úgymond normálisak és van még méltóságuk, de ezeket a lányokat a többség le se szarja.És miért mondják,hogy nem a súly számít,hogyha egy husibb lányra is simán rá mondják,hogy nem jó,mert kövér.
2014. aug. 9. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
mert fontos nekik h h néz ki, lehet h azt mondják h nem számít, de nem teljesen van ez így...
2014. aug. 9. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Altalanositasz.... Nekem az jon be ha vekony picit formas is jo ne legyen agyon sminkelt szolizott se nagykepu se ennyi
2014. aug. 9. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire husibb, az arcon is sok múlik. Nem lehet ezt teljesen a testalkat alapján megítélni.
2014. aug. 9. 20:56
 4/9 Kerida ***** válasza:
Hát egyik nap ódákat zengenek a kövérebb nőkről, másik na meg kirak egy teltebb lány egy képet és lehordják zsírdisznónak... kicsit fura ez a gyk.
2014. aug. 9. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Kisugárzás is fontos, egy kövér lány is lehet szexis, azoknak válogathatnak is a pasikból, meg egy vékony lány is lehet szexis, de taszitó is..unszimpatikus, flegma..akit kerülnek. Én inkább ugy mondanám, hogy a kisugárzása fogjon meg, kedves legyen, legyen önbizalma, csinos, ha van is rajta sulyfelesleg tudja szexisen tálalni..
2014. aug. 9. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert azok a lányok a szőke herceget keresik,ha már általánosítasz.Ha ti is azt keresnétek,akik ezt is mondják nektek,akkor nem lennétek pofára esve.Azt hiszitek ha egyik fiú azt mondja,akkor az a többire is igaz,ekkora sza rságot.
2014. aug. 9. 21:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Akik olyan kommenteket írtak,hogy általánosítok. Oda van írva,hogy a legtöbb! Nekem a "legtöbb" és az "összes" nem ugyanazt jelenti. Bocsánat,ha rosszul fogalmaztam. :)
2014. aug. 9. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
4-os vagyok.Nemtudhatod hogy a legtöbb,nemtudhatod hogy mennyi.
2014. aug. 9. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocs 6-os voltam
2014. aug. 9. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!