Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy fogadnátok ezt?
Figyelt kérdés
Hogy fogadnátok, illetve mit gondolnátok 1 fiúról ha pl. születésnapra sütne nektek valami sütit?2014. aug. 9. 20:45
1/10 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki :) és kedvesnek, aranyosnak tartanám aki odafigyel
2/10 anonim válasza:
Hát ha eleve a pasi szeret sütni főzni, esetleg valami ilyen téren tervezi a jövőjét akkor érthető, ha nem, akkor elég meglepő/fura.
3/10 anonim válasza:
Imádnám. :D kedves és aranyos lenne :) teljesen egyetértek az előzővel!!
5/10 anonim válasza:
Én nagyon odalennéék :D persze, finom is kell legyen ;)
6/10 anonim válasza:
Arra nem gondoltatok, hogy csak azért süt nektek, hogy a süti rendkívül magas kalóriatartalma miatt elhízzatok, és így láncoljon magához, mert a dagi lányok senkinek sem kellenek? Szép próbálkozás...
7/10 A kérdező kommentje:
#6 tee nagyon idióta vagy már bocs.. /-.-\
Nem ez a cél..
2014. aug. 12. 17:21
8/10 anonim válasza:
#6: xddd ezen jót nevettem, de remélem csak vicc volt :D
9/10 Nagi88 válasza:
Apám jól sütőt süteményt is, tehát fel lenne mérce ;), de tetszene. (Már nem kell tartania verseny súlyom (dekára), akkor apám sütijét sem ehettem sokszor. Amúgy így is vékonynak mondanak, lehet segítene is rajtam a srác. :D
10/10 anonim válasza:
hát szerintem nagyon aranyos dolog:3 viszont attól is függ kitől...ha a szerelmemtől vagy valami nagyon jó baráttól, akkor odalennék:)) ha valaki olyantól akivel nem vagyok olyan jóba vagy esetleg tudom, hogy bejövök neki, de ő nekem nem, akkor nagyon kínos lenne nekem:/ 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!