Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek van fiatalabb fiú testvére! Valamit szeretnék kérni a nővéremtől, hogy fogadnátok? (bőv. Lent)
Megtetszett egy lány,nem rég ismertem meg,de évnyitó után találkozunk.Sajnos még nem volt barátnőm így nincs tapasztalom a csajozásnál...
Az ciki lenne ha az idősebb nővéremet kérném hogy lásson el tanácsokkal?Hogy mondjam el?Mert szégyenlős vagyok erről beszélni..Segítenétek az öcséteknek vagy kinevetnétek őt?
Én most leszek 14,nővérem most lett 19.
persze, nyugodtan, szerintem nagyon fog neki örülni, hogy megbízol benne, és hogy tőle kérsz tanácsot :)
de ha segítség kell írj nyugodtan privit és segtek, ha tudok :)
F/21
Nyugodtan, biztos segíteni fog.
Én biztosan segítenék az öcsémnek :)
Én 23, ő 17 éves
Én segítettem öcsémnek, de már egyedül is boldogul. :) Az alapokat tőlem tanulta, meg minden egyebet, néha most is kérdez pár dolgot, én szívesen segítek neki. Mi tök jóban vagyunk, én is kértem már ki véleményét pasi ügyben. Szerintem nincs ebben semmi ciki.
21L (öcsém 19F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!