Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más csaj is ilyen pocsékul érzi magát azokon a napokon?
Azon már túltettem magam, hogy az első és a negyedik napom kb csak azzal telik, hogy olyan szinten görcsöl a hasam, hogy nem bírok egyenesen állni, és 5 percenként rohanok WC-re nehogy a szoba közepén lássam viszont a reggelim. A többi napon borzasztó fejfájás, nulla életkedv, 10-12 órákat alszok, és még mindig kimerült vagyok, és gyenge.
7 napos szenvedés, és egy csomag betét/nap simán elfogy az első napokon.
Ez mellé jön még, hogy hiába mosom meg a hajam, beszürkül és összeesik 2 nap alatt, pattanásos leszek, kifakul a bőröm (kb a fehér táblakrétával leszek egy színben), és úgy érzem magam, mintha két nap alatt híztam volna 5kg-t. És úgy is nézek ki.
Más is ilyen rosszul viseli?
Ennyire nem. Nekem csak egy nap szokott rossz lenni.
És viszonylag gyors is a lefolyása ha sportolok.
Én is néha ugyanezt érzem..
Valamikor amikor meg van, nem fáj a hasam meg semmi bajom sincs..
De utána mikor megint meg jön, k**rvára görcsöl a hasam, nem merek enni ne h kihányjam.
Én is ugyanígy vagyok, a legutolsó vérzésem után eldöntöttem, hogy fogamzásgátlót íratok, állítólag enyhülnek tőle a görcsök, mellesleg van párom is úgyhogy még az óvszerrel sem kell majd bajlódnunk :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!