Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk ti hány évesen szeretétek családot alapítani illetve kisbabát?
25 éves korom előtt szeretnék egy gyereket már, de mindenképp 30 előtt.
19/L
Kedves Igaz Mondó
"A válaszok 75%-a, azaz háromnegyede annyira búvalb*szott, hogy hihetetlen... :-)"
Pár hónappal ezelőttig én is az voltam, akkor ért véget a 7 éves búvalb*szottságom :D lehet más szemmel nézni a világra, csak meg kell találni hozzá az ajtót :)
"Tehát végülis az emberek rohadtul alkalmatlanok a párkapcsolatra is, csak szenvednek, meg panaszkodnak, magyarul beteg az agyuk... ...de ezt egyik sem ismerné be! :-)"
ezzel a kijelentéssel nem értek egyet :) 2 napja a HÉV-el láttam egy házaspárt olyan 70 körüliek lehettek...és mégis boldogok voltak együtt...és én hiszem, hogy nekem is sikerülhet elérni ugyanezt, csak meg kell találnom a megfelelő társat és a megfelelő életmódot ehhez :) nem azt mondom, hogy könnyű elérni, de nem lehetetlen :)
Te is leszel még boldog hidd el :) és találsz új szerelmet :) persze csak ha te is szeretnéd... :)
Soha!
Van párom és közös jövõt tervezünk házasság és gyerek nélkül. Alkalmatlan lennék az anyaságra, túl sok kötöttséggel jár meg felelõsséggel. Hangulatember vagyok, valószínû, hogy nem foglalkoznék a gyerekkel ha felidegesít és kikészít idegileg. Anyagilag is megterhelõ egy kisgyerek.
Így se vagyok elégedett az alakommal, nem fogom egy terhességgel is tönkretenni. Rossz géneket is kapna. Ha felnõne kitagadnám ha olyan dolgot tesz ami nekem nem tetszik, pl. drogos lesz vagy ribi. Édesanyám szerint már 6 évesen is azt mondtam, hogy soha nem szeretnék gyereket, ezt azóta is tartom.
L
nem találtam meg még.. de kb 6-7 év múlva (22 f vagyok). de lehet máshogy alakul, akkor akár korábban is. szóval akkor babát, és mást nem. sem házasság, sem élettársi fasság, sem semmi. nincs ilyen elképzelésem. egyrészt mert ezt látom a világban, másrészt mert nem egy aláírt papíron múlik az, hogy család vagyunk, együtt vagyunk, stb.. én így gondolom.
am most kezdek egy egyetemet... szóval ezért a 6-7 év :D
meg 1 fiút szeretnék, és 2-3 lányt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!