Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gyerekes valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyerekes valakit kitörölni az ismerőseim közül, ha megbántott?

Figyelt kérdés
Srácról van szó, csak megakart dugni (nem sikerült), de azt hazudta, hogy többet akart.
2014. aug. 8. 20:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nézd, ha úgy érzed, hogy ilyen embereknek nincs keresnivalója az ismerőseid között, töröld nyugodt

szívvel. Ennyi. Ne ragozd túl.

(gyakorlatilag szerintem már törölted is, csak meg-

erősítésre vágysz)

2014. aug. 8. 20:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Ki is töröltem. Szerintem gyerekes, de mindegy. Nem akarom ott látni az ismerőseim között.
2014. aug. 8. 21:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha valakivel nem akarod tartani a kapcsolatot, minek is tartanád meg ismerősnek?

De csak azért ne töröld ki, hogy legközelebb újra visszajelöld.

2014. aug. 8. 22:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye, miért jelölném vissza ?:O Amúgy se szoktam senkit sem bejelölni...
2014. aug. 8. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!