Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt alszik a barátom, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt alszik a barátom, mit készítsek neki reggelire?

Figyelt kérdés
Megakarom lepni, és reggel készíteni akarok neki reggelit. De nem tudom mit kéne. Mégsem kérdezhetem meg tőle, hogy mit reggelizne, mert lelőném a meglepetést. Szóval fiúk ti mit ennétek? :)
2014. aug. 8. 18:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem édesszájú, és nem szereti a májat. Ezen kívül bármit megeszik.
2014. aug. 8. 18:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Müzli, palacsinta, rántotta, bundás kenyér...én nem tudom, hogy mit szeret a barátod. :)
2014. aug. 8. 18:43
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
A puncidat?
2014. aug. 8. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Tojásos ételekből elég sok a variáció - omlett, rántotta, tükörtojás, sonkáj tojás, gombás tojás.

Lehet virsli, akár ahogy Marcsa írta, hot-dognak, vagy sütve.

Csinálhatsz pirítóst, mellé sonka, sajt, zöldségek.

Lehet melegszendvics például.

Vagy körözött.

Így hirtelen ezek jutnak eszembe...

2014. aug. 8. 18:46
 15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)
2014. aug. 8. 18:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem voltaképp bármit készíthetsz, de ezt csak te tudhatod, hogy miket szeret enni. Nekem az első közös reggelim egy fiúval úgy nézett ki, hogy előtte vacsira pürét készítettem és ilyen mini fasírtgolyókat sütöttem. Persze a reggelre is teljesen rákészültem, bevásároltam, meg hogy majd tartunk egy romantikus reggelit milyen jó lesz, aztán reggel fel is soroltam neki a hűtő tartalmát, erre közli, hogy neki jó lesz a vacsiból megmaradt fasírt is. mondom oké... :DDD

Ötletek:

Rántotta vagy tükörtojás, mellé paradicsom/paprika/ubi. Tükörtojást lehet ham&eggs szerűen, hogy egy kis sonkát is sütsz előtte.

Pirítós vajjal, lekvárral. Gofri lekvárral. Nutellás kenyér. :)

Melegszendvics. Sima szendvics sajttal zöldségekkel. Bundáskenyér.

Különböző gyümölcsöket is feldarabolhatsz gyümölcssali szerűen.

Müzli, joghurt, gabonapehely.

Gyümölcslé/tea/kávé persze. De akár gyümölcsturmixot is csinálhatsz.

2014. aug. 8. 19:13
 17/17 anonim ***** válasza:
gombás tojás... hmm most nagyon megkívántam. Annál jobb reggeli nincs!
2014. aug. 8. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!