Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha meghalok érte?
"Van pár közös barátunk, akiknek elmeséltem a dolgot, hogy mennyire odavagyok érte, és ők visszamondták neki."
"előtte neki áradoztam, hogy hogyan képzelem el barátommal az életem"
Ezt a két dolgot szerintem kihagyhattad volna, de mindannyiunk életében vannak, és kellenek is olyan tapasztalatok, amiből tanulunk.
"Küzdjek érte? Mert nagyon szeretném megkapni."
A férfiak többsége szerintem úgy van bedrótozva pszichésen, hogy - hacsak nem egyéjszakás kalandban gondolkozik - nem arra vágyik, hogy a nő tálcán felkínálja magát, és ő fusson nő létére utána, hanem arra, hogy ő, a férfi becserkéssze és meghódítsa.
Ami megtörtént, azon változtatni már nem tudsz. Ha ilyen helyzetben lennék, én simán csak várnék, és figyelnék arra, hogy ne mutassam ki a rajongásomat, és ha nem is ridegen, de távolságtartóbban viselkednék ezzel a sráccal.
És akár közelebb kerülünk egymáshoz, akár nem, levonnám a tanulságot a történtekből.
Nagyon köszönöm:) Úgy érzem, Kielégítő választ kaptam. Viszont látom, hogy azóta már más lányok után nézelődik.
Akkor most túlélésre mit ajánlotok?:D
sasojo csicska vagy. egy 17 éves nő érzelmileg és testileg is érett, szóval azért ne mert neked bántja a konzervatív csöppnyi agyadat?
Te pedig lehetnél kevéssé naiv. Én is elkövettem párszor azt a problémát hogy fűnek fának elmondtam a gondolataim/érzéseim és SEMMIT nem oldottak meg általába. Amúgy a fiúk sokszor csak elbátortalanodnak, vagy esetleg fejükbe száll a dicsőség hogy mekkora "pinamágnesek", de ha megpróbálsz valami újat, érdekeset mutatni magadból amivel meg tudod fogni valószínűleg nyitottabb lesz. Az érzelgősségtől meg csak a falra másznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!