Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, Mit tegyek?
#2-al egyet értek, a csók meg bocsátható, de ha több akkor már nem sok jó lehet.
"Amiről nem tudsz nem fáj" és ez igaz, én tapasztaltam. De ha nagyon őszinték vagytok egymással és nincs titkotok egymás előtt akkor mond el.
De egy kapcsolatban egy kis titoknak azért kéne lenni szerintem ;)

Kedves utolsó, és utolsó elötti! Ugye tisztában vagytok vele, hogy helytelen dologra buzdítjátok a kérdezöt? Igen, egyszerübb, ha nem mondtok el egymásnak mindent, egyszerü (nek tünik elsö benyomásra) az "amiröl nem tud, az nem fáj neki" elmélet... De Te el mernéd engedni valahova egyedül a barátod/barátnöd, ha ez a "törvény" lenne érvényben nyíltan?Én nem, inkább a bizalomra szavaznék. Nehezebb, de tusztességesebb, és szebb, erösebb a kapcsolat! De tudom, hogy manapság nem menö a nehezebb utat választani, minek is...
"El ne kötelezd magad ilyen fiatalon egy mellett"... Mért is? Miröl marad le? Ha két ember összeillik, akkor az gyenge kifogás, hogy "még túl fiatal vagyok, ész szeretnék még élni/szabad lenni/mással is kipróbálni bla bla bla".
Én kiállok az elözö írásom mellett, miszerint mondd el neki, és lesz, ami lesz. Szerinem ha kölcsönösen szeretitek egymást, és megbántad, hogy hülyeséget csináltál (amit valamiért úgy érzem, hogy megbántad, hisz nem poènból írtad ki a kérdést), akkor jó esély van rá, hogy megbocsát :) Hajrá!
19/f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!