Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a barátomat, Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat, Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megcsaltam a barátomat..1-2 hétre elutaztam másik városba, rokonokhoz látogatóba a barátom nélkül.de nem éreztem magam jól,szóval frusztráltak idegesítettek stb,nagyon hianyzott mar a törödés,ezért egyik fiú ismerősömet meglátogattam, hisz csak őt ismertem a városból.nagyon jól éreztük magunkat..és hát megcsókolt,én elösszőr nem kapcsoltam mitörténik körülöttem,de mikor észhez tértem el löktem,és mondtam hogy ezt nem kellett volna,de annyira jol esett a csok es a törödés hogy ujbol megcsokoltam..semmit nem érzek a fiú iránt,csak egyszerűen a barátom hiánya és az ottani konfliktusok miatt jól esett :( nagyon megbántam a dolgot..ha elmondom neki félek hogy elveszítem,de ha nem mondom a büntudat elemészt..mit tegyek?

2014. aug. 8. 01:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
tobb mint 1hetre de kevesebb mint 2het csak igy konnyebb volt leirnom :)
2014. aug. 8. 18:55
 12/19 anonim válasza:

#2-al egyet értek, a csók meg bocsátható, de ha több akkor már nem sok jó lehet.

"Amiről nem tudsz nem fáj" és ez igaz, én tapasztaltam. De ha nagyon őszinték vagytok egymással és nincs titkotok egymás előtt akkor mond el.

De egy kapcsolatban egy kis titoknak azért kéne lenni szerintem ;)

2014. aug. 8. 21:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, és utolsó elötti! Ugye tisztában vagytok vele, hogy helytelen dologra buzdítjátok a kérdezöt? Igen, egyszerübb, ha nem mondtok el egymásnak mindent, egyszerü (nek tünik elsö benyomásra) az "amiröl nem tud, az nem fáj neki" elmélet... De Te el mernéd engedni valahova egyedül a barátod/barátnöd, ha ez a "törvény" lenne érvényben nyíltan?Én nem, inkább a bizalomra szavaznék. Nehezebb, de tusztességesebb, és szebb, erösebb a kapcsolat! De tudom, hogy manapság nem menö a nehezebb utat választani, minek is...

"El ne kötelezd magad ilyen fiatalon egy mellett"... Mért is? Miröl marad le? Ha két ember összeillik, akkor az gyenge kifogás, hogy "még túl fiatal vagyok, ész szeretnék még élni/szabad lenni/mással is kipróbálni bla bla bla".

Én kiállok az elözö írásom mellett, miszerint mondd el neki, és lesz, ami lesz. Szerinem ha kölcsönösen szeretitek egymást, és megbántad, hogy hülyeséget csináltál (amit valamiért úgy érzem, hogy megbántad, hisz nem poènból írtad ki a kérdést), akkor jó esély van rá, hogy megbocsát :) Hajrá!

19/f

2014. aug. 9. 00:16
 14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) elfogom mondani neki csak megvárom a megfelelö alkalmat :)
2014. aug. 9. 00:19
 15/19 A kérdező kommentje:
elmondtam :)
2014. aug. 10. 11:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Ééés, mi volt a reakciója?
2014. aug. 10. 18:25
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
A szmájliból ítélve nincs igazság a Földön.
2014. aug. 10. 22:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Gondolkodj legközelebb, mielőtt az EGO-d bevisz a sűrűbe. Meg szerezz egészséges önképet, mert ha nem bírsz ki pár hetet törődés nélkül akkor baj van az agyaddal. Ezt mindenféle megvetés és méreg nélkül tanácsolom, nem akartam beszólni....
2014. aug. 19. 15:49
 19/19 A kérdező kommentje:
hát elég rosszul érintette de nem kiabált semmi,furcsáltam is(azt mondta megbocsájt) pár napra rá többet ivott a kelleténél és kiadta magából,elég durván, de később mikor már kijózanodott megbeszéltük, és remélem máskor ha bebaszik nefogja felhozni vagy ha fel is hozza nem ilyen agresszívan... mert azon az estén nem ismertem rá mintha nem is ő lett volna,de hibáztam és viselem a következményeit :( azóta is bánt amit tettem és vissza forgatnám az időt :SS
2014. aug. 28. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!