Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a pasik, akik esélyért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akik esélyért könyörögnek a nőknél, mégis mit várnak?

Figyelt kérdés
Hogy egy ilyenre nem fognak férfiként tekinteni, az egyszer biztos. Amúgy meg akkor mindenkinek jár egy esély, nem? Vagy most ők milyen alapon kapjanak, ha a nőnek amúgy nem jönnek be? Vagy ők minden nőnek adnak esélyt?
2014. aug. 8. 00:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egy esélyt várnak.
2014. aug. 8. 00:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz könyörögni, én soha nem csináltam. Az is irritált amikor nekem könyörögtek. Szerintem végső elkeseredés miatt viselkednek így sokan. 25/f
2014. aug. 8. 00:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Remélem a mostani este után az összes ferit bannolják a pi-csába... de komolyan.
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez most kérdés vagy kiborulás?
 5/14 anonim ***** válasza:
Miért, ha sarkonfordul, és otthagy a g*cibe, akkor utánarohansz?
 6/14 A kérdező kommentje:
Kérdés.
 7/14 anonim ***** válasza:

Gáz könyörögni. Esetleg utalni lehet rá, de így gáz.

Amúgy pedig nem erről van szó. Lehet, hogy beléd szeretett a pasi. Hideg fejjel könnyű ám érzelmi kérdésekről beszélgetni. De ha forró a fejed, mint Feri (57) Melegnek, akkor....:D

2014. aug. 8. 00:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát igen, te már csak tudod, kire fognak férfiként tekinteni. Mert annyira tehet róla mindenki, hogy bejön vagy nem jön be. Attól még ők is ugyanúgy vágynak kapcsolatra. Csak nem a te lenézésedre.

Oké, van, aki tehet róla, ebbe most ne menjünk bele.

2014. aug. 8. 00:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Vagy lehet nem érzik a könyörgés és a rábeszélés közötti vékony határt.
2014. aug. 8. 00:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Legtöbbször azt, hogy ne kapásból elutasítsák őket, de elég szánalmas dolog. Elismerem egyszer megtettem, már bánom.
2014. aug. 8. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!