Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy tucatkérdés, de mégis, hogyan?
Figyelt kérdés
Tudom ezeregy ilyen kérdés van, de még sehol sem találtam normális választ. 15 éves vagyok,és sosem csókolóztam. Barátom sem igen volt. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell csókolózni? Most azok a válaszok nem igazán érdekelnének, hogy jön magától. Szeretném tudni, hogy ha esetleg olyan helyzetbe kerülnék valami csoda folytán, mégis nagyjából mit kéne csinálnom? mind 2 fajta érdekelne. Nem akarok nagyon bénázni, kisvárosban másnapra mindenki rajtam röhög..2014. aug. 7. 20:42
1/4 anonim válasza:
Hidd el, hogy nincs rá recept. Ne kezdj el viháncolni, körkörözni a nyelveddel mint egy őrült, talán ennyit tudok tanácsolni. Tényleg jön magától. Majd ha túlestél rajta akkor rájössz :)
2/4 anonim válasza:
én ugyan ebbe a helyzetben vagyok 15 évesen bár én fiú vagyok de már sokszor gondoltam arra h vlkit meg kérek rá h csokoljon meg de az sajna nem fog sikerulni...:
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
De gondolom azért vmi mégis. Nem csak állok és van a szám. Szóval értitek. Bár igaz, hogy nem mostanában lesz rá esélyem...
2014. aug. 7. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!